Treba vam samo 3 minuta i 3 proizvoda: Jednostavni trikovi za nude make up look koji nikad ne izlazi iz mode

Neutralan, sveden, prirodan i jednostavan - nude look uvek je aktuelan, u trendu i idealan za dnevne varijante. Jedan je od omiljenih među mnogim damama upravo zbog toga što za samo nekoliko minuta dobijate izgled koji vam prikriva nedostatke, daje svežinu i izgleda negovano i doterano.

#1 Puder u kamenu


Sve što će vam biti potrebno da zablistate u samo par poteza jesu puder u kamenu, maskara i bronzer. Blagim pokretima četke nanesite puder na lice, oči istaknite maskarom, a završni korak za bakarni ten je naravno bronzer. Poslužite se ovim jednostavnim trikom koji će vam uz minimum šminke dati idealan look uz pomoć kog će vaše lice izgledati besprekorno čitavog dana.

#2 Maskara


#3 Rumenilo
Ukoliko želite da izbegnete kameni puder, pribegnite drugoj opciji i korektorom prekrijte sitne nepravilnosti na licu. Maskara je neizostavna, a na usne nanesite ruž u nekoj od mnogobrojnih nude nijansi, koje su i ove jeseni must have.

Rumenilom u roze ili boji kajsije možete zameniti bronzer ukoliko preferirate ove nijanse na licu, a osim što ćete mu dati dodatnu svežinu izgledaćete prirodno, kao da nemate ni trunku šminke.

Pročitaj više o: Manje je više : tajne no-makeup izlgleda u 6 koraka

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'OREAL PARIS INFALLIBLE BLUSH TRIO

    Poručite odmah
  • Lash Sensational Luscious by Maybelline New York

    Poručite odmah
  • NEW YORK SUPER STAY 24H by Maybelline New York

    Poručite odmah

Registrujte se / Prijavite se