Tri koraka do blistave kože

Od toga kakva vam je koža zavisi vaše raspoloženje i koliko ćete biti sigurni u sebe i svoj izgled. Ako vam koža izgleda loše, sasvim sigurno se ni vi nećete osećati dobro i bićete nesigurni u sebe. Kako bismo vam pomogli, pripremili smo vam nekoliko saveta za negu koje će vaša kože voleti.

#1 Voda, voda, voda!


Sedamdeset procenata ljudskog tela čini voda i upravo ona utiče na dobar izgled kože. Prema tome, nije puki beauty mit da dnevno treba piti oko dva litra vode. Redovan unos tečnosti pomaže hidrataciji kože i celog organizma. Ovo je naročito važno tokom vrućih, sunčanih dana kada je UV zračenje pojačano.

#2 Detaljno čistite kože


Detaljno skidanje šminke na kraju dana je važan korak svakodnevne nege. Najpre, natenane očistite lice koristeći kvalitetno sredstvo za skidanje šminke, a potom mlakom vodom isperite lice. Tako ćete biti sigurni da na licu neće ostati nimalo tragova šminke i nečistoća koje dodatno zapušavaju pore.

#3 Pružite koži ono najbolje


Pravilan izbor preparata za negu lica je veoma bitan za zdravlje i izgled kože. Pronađite odgovarajuću dnevnu kremu i obavezno birajte onu koja u sebi sadrži visok zaštitni faktor. Dodatno, pre nanošenja hidratantne kreme na čistu kožu lica stavite neku od L'Oréal Paris Pure Clay maski za lice od gline i nakon samo 10 minuta imaćete svež i blistav ten.

Pročitajte više: MULTIMASKING: Koja je tvoja omiljena kombinacija?

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Skin Perfection Micellar Gel

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Gentle Eyes and Lips Make-up Remover

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Pure Clay Glow Mask

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Pure Clay Purify Mask

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Pure Clay Exfo Mask

  Poručite odmah

Povezane teme: nega, maske za lice

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Essie lakovi: sve što je potrebno za manikir iz snova

Ovaj američki brend, čiji počeci datiraju od 1981. godine i dan danas je prepoznatljiv po svojim kvalitentnim formulama i zabavnim nazivima nijansi, k...