Tri koraka do savršenih usana

Iscrtavanje usana 

Ukoliko želimo savršeno iscrtane usne, počinjemo sa olovkom u svetloj nude nijansi. Napravite podlogu za karmin. Koristite korektor ili jednostavno namažite olovku za usne u nude nijansama preko čitavih usana. Nanon nanetog karmina, možete da stavite trunku bezbojnog sjaja za usne kako bi vaše usne delovale punije.

Tamni karmini

Ako se odlučite za tamne ili crvene ruževe za usne, neka onda ostatak šminke bude neutralniji. Savršeni look, pored crvenog karmina podrazumeva još samo fiksiran ten i maskaru. Vodite računa da se nijansa ruža uklapa uz vašu odevnu kombinaciju. 

Mat ili sjaj 

Ukoliko imate prirodno pune usne, možete da koristite i mat i sjajne ruževe. Ukoliko vaše usne nemaju puno volumena, prirodno ih povećajte uz pomoć sjaja za usne. Oni doprinose da usne izgledaju vizuelno veće i punije.

Pročitaj više o: Make-up za svaki dan: 3 koraka do savršenog nude izgleda

Povezane teme: šminka, crveni karmin, karmin, ruž, sjaj za usne, usne, zimski trendovi, tamni ruževi, mat usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Guste trepavice, Jumbo volumen, brzo i jednostavno u dva koraka. Koja nam to inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a?

Koja nam inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a? Da li ste spremni za Jumbo volumen na vašim trepavicama...