Tri makeup looka kojih se teško odričemo

1. U glavnoj ulozi: smoky eyes


Magija „zadimljenog pogleda“ je neprolazna. Ova tehnika šminkanja ne samo što ne silazi sa modnog prestola, već se iskusno prilagođava svim trendovima i sezonama. Smoky eye tehnika na prvi pogled deluje komplikovano pa se mnoge devojke i ne usuđuju da se upuste u avanturu stvaranja magičnog pogleda. Međutim, uz malo strpljenja, svaka od vas može imati pogled od milion dolara. Klasičan smoky eye se postiže uz pomoć crnih i sivih senki, ali uvek možete razbiti monotoniju i probati braon nijanse. Ovako našminkane, oči dobijaju poseban sjaj, a pogled je privlačniji.

2. U glavnoj ulozi: nude ruževi


Nude nijanse su apsolutni hit poslednjih nekoliko meseci. Prkosno vladaju senkama za oči, ruževima i olovkama za usne. Ove nijanse su vrlo zahvalne za kombinovanje i mogu se nositi u svim prilikama. Bilo da je reč o romantičnoj večeri, popodnevnoj šetnji sa najboljom drugaricom ili poslovnom sastanku, nude nijanse su svakako vaša dobitna kombinacija. Izaberite nude ruž koji najviše odgovara vašem tenu i senke u istoj nijansi i u svakom trenutku ćete izgledati poput slavnih lepotica sa naslovnih strana modnih časopisa.

3. U glavnoj ulozi: ajlajner i crveni karmin


Možda niste znale, ali ajlajner i crveni karmin su još od davnina neraskidivo povezani. Ovo je kombinacija koju najčešće biraju devojke sigurne u sebe, svoj seksepil i koje se ne boje da otvoreno pokažu svoju divlju stranu. Ipak, budite pažljive! Kombinacija ajlajnera i crvenog karmina je savršena za večernji look, dok u dnevnoj varijanti može izgledati napadno i pomalo ekscentrično. Ova kombinacija jednako dobro pristaje i plavušama i brinetama, pa ako ste među njima – to je vaša dobitna karta!

Više na: Ajlajner linija za party look

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York The Nudes Palette

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Matte Nudes 980 Hot Sand

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Master Precise Liquid Eyeliner

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational 547 Pleasure Me Red

  Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, ajlajner, nude, crveni ruž, crveni karmin, smoky eye

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

,,Siren Eyes ’’ zanosni makeup trend sa TikTok-a koji ćeš obožavati

Voliš i pratiš makeup trendove na društvenim mrežama ,,Siren Eyes ’’ je novi trend sa TikTok-a koji ćeš obožavati...