Tri najvažnija make-up trenda za zimu

Najveći svetski dizajneri su osim zadivljujućih kreacija otkrili i najnovije make-up trendove za zimu. Pogledajte koje:

1.Savršeni ten

Najlepši ten nije ni previše sjajan ni previše matiran. Potrebno je tek malo sjaja na mestima koja su prirodno blistava i mrvica ružičastog rumenila. Zato drage devojke, naoružajte se balzamom za usne u boji, maskarom i rumenilom za perfektan zimski look.

2.Tamni tonovi

Tamni  tonovi su oduvek rezervisani za zimske dane stoga preporučujemo da svoja usta ulepšate nekom od tamnijih nijansi. Boja vina, smeđi, ljubičasti, čak i crni  tonovi ove će jeseni biti pravi modni hit. Svaki od tih ruževa možete uklopiti u svoj stil, ali pripazite kako se sve uklapa s ostatkom šminke, kako ne biste izgledale prenapadno. Takođe ovakav make-up look sigurnije je nositi u večernjim varijantama, a za one hrabrije, pogodan je i za dnevnu varijantu.

3.Neobična ajlajner linija

Neobična ajlarner linija se penje na tron. Klasična crta na linijama kapaka već je u trendu,  stoga se ohrabrite i napravite iskorak u obliku zanimljivih crta, linija  i oblika. Iskoristite svoju maštu, ali pripazite da se ovaj ekstravagantni look uklopi u vaš stil. 

Pročitaj više o: Nega kože zimi: Zahvaljujući ovim trikovima poznate dame imaju porcelanski ten

Povezane teme: šminka, nega, ajlajner, oči, karmin, ruž, večernja šminka, dnevna šminka

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommend

Infaillible 24 Hour Fresh Wear tečni puder je ponovo tu, bolji nego ikad!

Danas je sasvim očekivano da sve, od garderobe pa do beauty proizvoda, bude lako prilagodljivo i dnevnom, i sportskom, i večernjem izdanju. Naravno, i...