Tri najvažnija make-up trenda za zimu

Najveći svetski dizajneri su osim zadivljujućih kreacija otkrili i najnovije make-up trendove za zimu. Pogledajte koje:

1.Savršeni ten

Najlepši ten nije ni previše sjajan ni previše matiran. Potrebno je tek malo sjaja na mestima koja su prirodno blistava i mrvica ružičastog rumenila. Zato drage devojke, naoružajte se balzamom za usne u boji, maskarom i rumenilom za perfektan zimski look.

2.Tamni tonovi

Tamni  tonovi su oduvek rezervisani za zimske dane stoga preporučujemo da svoja usta ulepšate nekom od tamnijih nijansi. Boja vina, smeđi, ljubičasti, čak i crni  tonovi ove će jeseni biti pravi modni hit. Svaki od tih ruževa možete uklopiti u svoj stil, ali pripazite kako se sve uklapa s ostatkom šminke, kako ne biste izgledale prenapadno. Takođe ovakav make-up look sigurnije je nositi u večernjim varijantama, a za one hrabrije, pogodan je i za dnevnu varijantu.

3.Neobična ajlajner linija

Neobična ajlarner linija se penje na tron. Klasična crta na linijama kapaka već je u trendu,  stoga se ohrabrite i napravite iskorak u obliku zanimljivih crta, linija  i oblika. Iskoristite svoju maštu, ali pripazite da se ovaj ekstravagantni look uklopi u vaš stil. 

Pročitaj više o: Nega kože zimi: Zahvaljujući ovim trikovima poznate dame imaju porcelanski ten

Povezane teme: šminka, nega, ajlajner, oči, karmin, ruž, večernja šminka, dnevna šminka

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Predstavljamo najbolje olovke za obrve

Moguće je ispraviti “grešku iz prošlosti zvanu tanke obrve” i pretvoriti je u jedan od tvojih glavnih aduta. Pri tome, ne mislimo na popularne tehnike...