Tri razloga zašto treba koristiti fiber maskaru

Svi već dobro znamo koliko su vlakna važna za organizam pa samim tim i lepotu. Kozmetička industrija, koja ne prestaje da nas oduševljava svojim inovacijama, poslednjih nekoliko godina počela je da obraća više pažnje na vlakna i sve ih više koristi u izradi make-up proizvoda. Tako su vlakna postala sastavni deo inovativnih maskara, koje mogu da odgovore svim zahtevima savremenih devojaka.

Savršen trio


Dužina, gustina i uvijenost su tri vidljiva znaka zdravih trepavica. Maskara sa vlaknima vam garantuje savršeno duge i guste trepavice, i što je najvažnije njena tekstura nema štetan uticaj na koren trepavica, čak i nakon celodnevnog nošenja.

Mega look

Jedna od mnogobrojnih prednosti maskare sa vlaknima je što uz njenu pomoć možete da postignete isti izgled kao i upotrebom veštačkih trepavica. Vlakna prianjaju uz trepavice, čineći ih pritom gušćim i vidljivo dužim, pa su tako oči naglašenije i pogled mnogo privlačniji.

Dodatna zaštita

Ono što svakako treba da znate je da maskara sa vlaknima na nežan i delikatan način neguje trepavice. Maskara je proizvod koji dugo ostaje na očima i prilično se teško skida. Zato je verzija sa vlaknima odličan izbor jer osim što trepavicama daje jedinstven izgled, ona dodatno vodi računa o njima.

Naša preporuka je...

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Nakon dugog traganja i isprobavanja mnogobrojnih proizvoda koje nam velike kozmetičke kuće preporučuju, sigurni smo da smo pronašli savršenu maskaru sa vlaknima. U sebi kombinuje sve ono što vam treba – potvrđen kvalitet omiljenog brenda, pristupačnu cenu i jednostavno i brzo nanošenje. Verovatno već znate o čemu govorimo – to je nova L'Oreal Paris False Lash Superstar XFiber maskara! Trepavicama daje dodatni volumen, dužinu i uvijenost. Ovo je definitivno najbolji izbor za zavodljiv pogled!

Pročitajte više: Zašto je fiber maskara bolja od veštačkih trepavica

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris False Lash Superstar XFiber

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup tutorijal by Dunja Jovanić: Kako da se našminkaš za dejt

U ovim tutorijalu, osim što nam je otkrila svoje makeup tajne, Dunja je sa nama podelila i intimne priče iz svog ljubavnog života...