Tri razloga zašto treba koristiti fiber maskaru

Svi već dobro znamo koliko su vlakna važna za organizam pa samim tim i lepotu. Kozmetička industrija, koja ne prestaje da nas oduševljava svojim inovacijama, poslednjih nekoliko godina počela je da obraća više pažnje na vlakna i sve ih više koristi u izradi make-up proizvoda. Tako su vlakna postala sastavni deo inovativnih maskara, koje mogu da odgovore svim zahtevima savremenih devojaka.

Savršen trio


Dužina, gustina i uvijenost su tri vidljiva znaka zdravih trepavica. Maskara sa vlaknima vam garantuje savršeno duge i guste trepavice, i što je najvažnije njena tekstura nema štetan uticaj na koren trepavica, čak i nakon celodnevnog nošenja.

Mega look

Jedna od mnogobrojnih prednosti maskare sa vlaknima je što uz njenu pomoć možete da postignete isti izgled kao i upotrebom veštačkih trepavica. Vlakna prianjaju uz trepavice, čineći ih pritom gušćim i vidljivo dužim, pa su tako oči naglašenije i pogled mnogo privlačniji.

Dodatna zaštita

Ono što svakako treba da znate je da maskara sa vlaknima na nežan i delikatan način neguje trepavice. Maskara je proizvod koji dugo ostaje na očima i prilično se teško skida. Zato je verzija sa vlaknima odličan izbor jer osim što trepavicama daje jedinstven izgled, ona dodatno vodi računa o njima.

Naša preporuka je...

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Nakon dugog traganja i isprobavanja mnogobrojnih proizvoda koje nam velike kozmetičke kuće preporučuju, sigurni smo da smo pronašli savršenu maskaru sa vlaknima. U sebi kombinuje sve ono što vam treba – potvrđen kvalitet omiljenog brenda, pristupačnu cenu i jednostavno i brzo nanošenje. Verovatno već znate o čemu govorimo – to je nova L'Oreal Paris False Lash Superstar XFiber maskara! Trepavicama daje dodatni volumen, dužinu i uvijenost. Ovo je definitivno najbolji izbor za zavodljiv pogled!

Pročitajte više: Zašto je fiber maskara bolja od veštačkih trepavica

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris False Lash Superstar XFiber

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Želiš guste trepavice raskošnog volumena? Vreme je da isprobaš legendarnu Lash Paradise maskaru!

Rajski volumen trepavica bez nagomilanih slojeva je moguć. Uz malu pomoć L'Oréal Paris Lash Paradise maskare, tvoj pogled neće proći nezapaženo...