Tri saveta za izbor pravog tečnog pudera

Tečni puder koji savršeno prikriva nedostatke nije uvek onaj koji odgovara vašem tipu kože. Zato vam dajemo tri saveta koji će vam pomoći pri izboru savršenog proizvoda.

1. Tip kože


Svaka žena treba da zna kom tipu pripada njena koža. Velika je razlika između masne kože i normalne kože sa masnijom T-zonom. Zato morate biti sigurne kakva je vaša koža, kako biste izabrale tečni puder koji vam odgovara. Ako još uvek niste sigurne kom tipu pripada vaša koža, najbolje je da posetite stručnjaka koji će ga lako odrediti. Tako nećete pogrešiti pri kupovini šminke i koža će vam biti zahvalna na tome.

2. Željeni efekat


Šta želite da postignete? Ovo je veoma važno pitanje koje zahteva precizan odgovor. Ako tražite glatku, svilenkastu i meku kožu – birajte pudere sa mat efektom. Ako tražite blagu pokrivnost i sjaj kože – nabavite sebi tečni puder sa lakšom teksturom koji će licu osigurati blistavost i svežinu. Ako imate nedostatke koje želite da sakrijete, birajte pudere sa formulom koja obezbeđuje dobru pokrivnu moć. Tako ćete biti sigurne u svoj izgled tokom celog dana.

3. Kvalitet proizvoda


Obratite pažnju na sastav pudera! Može se desiti da vam neki od sastojaka stvara probleme i jednostavno ne odgovara. Važno je znati da birajući tečni puder birate proizvod koji dugo ostaje na koži lica i tako direktno utiče na njen izgled. Uvek birajte tečni puder koji dozvoljava koži da slobodno diše!

Verujemo da će vam ovih nekoliko jednostavnih pravila olakšati izbor i pomoći da svoju lepotu istaknete na pravi način!

Pročitajte više: Šta se prvo nanosi – korektor ili puder?

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Affinitone

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Affinitone Mineral

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay 24h

  Poručite odmah

Povezane teme: tečni puder, puder

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako umanjiti sjaj lica i prikriti pore šminkom?

Delimo sa tobom savete i trikove kako da uz pomoć šminke izbegneš efekat neželjenog sjaja lica i učiniš pore vizuelno manjim ...