Tri saveta za neodoljive trepavice

Maskara spada u kategoriju najkorišćenijih kozmetičkih proizvoda. Mnogim damama samo malo maskare na trepavicama daje besprekoran izgled i popravlja vizuelni utisak.

Ovo su tri saveta kako da usavršite upotrebu maskare:​
#1

Ukoliko se vaše trepavice spajaju i slepljuju prilikom nanošenja maskare, potrebno je da promenite potez samog nanošenja. Kako bi izvukli maksimum iz vaših trepavica, pomerajte četkicu unakrsno kada nanosite maskaru, a ne ravno. Rezultat su odvojene i duge trepavice.

#2 

 

#makeithappen #maybellinesrbija look u pripremi 💄👱 #beautyblogger #mascara

A photo posted by Di Golubović (@digolubovic) on

Ukoliko želite malo ekstravagantniji look koji iziskuje dva sloja maskare, nemojte da čekate da se prvi osuši, već odmah nanesite dva sloja, kako bi sprečili stvaranje grudvica i slepljene trepavice. Za vizuelno dugačke trepavice, posvetite pažnju korenu , a ne vrhovima dlačica, jer će ih višak maskare u ovom delu fiksirati čime dobijamo seksi neodoljiv pogled .

#3

Maskara se brzo suši ukoliko četkicu brzim potezima više puta umočite u tubu. Kako bi ovo sprečili, umočite četkicu jednom pre nanošenja svakog sloja.

Pročitaj više: Pet načina za pravilno rukovanje maskarom

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Great Lash

    Poručite odmah
  • The Falsies Push Up Drama by Maybelline New York

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči, trend

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommend

Makeup horoskop za 2019. godinu

Kakva je godina pred tobom? Kakav će to izgled odgovarati tvom horoskopskom znaku? Pogledaj šta kaže naš godišnji horoskop, jer kada se udruže astrolo...