Tri saveta za neodoljive trepavice

Maskara spada u kategoriju najkorišćenijih kozmetičkih proizvoda. Mnogim damama samo malo maskare na trepavicama daje besprekoran izgled i popravlja vizuelni utisak.

Ovo su tri saveta kako da usavršite upotrebu maskare:​
#1

Ukoliko se vaše trepavice spajaju i slepljuju prilikom nanošenja maskare, potrebno je da promenite potez samog nanošenja. Kako bi izvukli maksimum iz vaših trepavica, pomerajte četkicu unakrsno kada nanosite maskaru, a ne ravno. Rezultat su odvojene i duge trepavice.

#2 

Ukoliko želite malo ekstravagantniji look koji iziskuje dva sloja maskare, nemojte da čekate da se prvi osuši, već odmah nanesite dva sloja, kako bi sprečili stvaranje grudvica i slepljene trepavice. Za vizuelno dugačke trepavice, posvetite pažnju korenu , a ne vrhovima dlačica, jer će ih višak maskare u ovom delu fiksirati čime dobijamo seksi neodoljiv pogled .

#3

Maskara se brzo suši ukoliko četkicu brzim potezima više puta umočite u tubu. Kako bi ovo sprečili, umočite četkicu jednom pre nanošenja svakog sloja.

Pročitaj više: Pet načina za pravilno rukovanje maskarom

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Great Lash

    Poručite odmah
  • The Falsies Push Up Drama by Maybelline New York

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči, trend

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako umanjiti sjaj lica i prikriti pore šminkom?

Delimo sa tobom savete i trikove kako da uz pomoć šminke izbegneš efekat neželjenog sjaja lica i učiniš pore vizuelno manjim ...