Tri saveta za postojani tečni puder

1. Nabavite kvalitetne proizvode


Da bi se tečni puder zadržao na licu tokom selog dana, obavezno nanesite bazu pre nego što počnete sa šminkanjem. Kada birate tečni puder, trudite se da to bude proizvod visokog kvaliteta i dugotrajne pokrivne moći. Ne možete računati na dobre rezultate i biti sigurni da će puder ispuniti vaša očekivanja ako koristite varijantu koja nije predviđena da izdrži svakodnevne napore, stres i uticaj vremena.

2. Pravilno nanošenje


Tehnika kojom nanosite tečni puder može biti presudna za celokupan izgled – zato se potrudite da to radite kako treba. Nanošenje prstima nikako nije dobra ideja, jer tako rizikujete da stavite prekomernu količinu na pojedine delove lica, a koža će vam verovatno biti puna neprijatnih fleka. Preterano dodirivanje lica rukama može dovesti i do infekcije, što nikako ne želite da uradite sebi. Savetujemo vam da tečni puder nanosite specijalnim sunđerom ili četkom predviđenom za nanošenje tečnog pudera. Kako ne biste bili zbunjeni upotrebom make-up dodataka, L'Oréal Paris vam sada nudi inovativni tečni puder Nude Magique Cushion, u čijem pakovanju se nalazi sunđerasti aplikator, kao i korisno ogledalce.

3. Puder u prahu za dodatnu sigurnost

Na postojanost tečnog pudera ne utiče samo njegov kvalitet već i kvalitet proizvoda koji nanosite preko njega. Puder u prahu je veoma bitan za celokupni utisak, izgled i postojanost tečnog pudera. Savetujemo vam da koristite pudere sa mat efektom, ali vodite računa da ne preterujete sa količinom.

Pročitajte više: Tečni puder u svim prilikama

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Nude Magique Cushion

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris True Match The Powder

    Poručite odmah

Povezane teme: tečni puder, puder

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Konačno smo testirali tečni puder u kamenu koji je oduševio žene širom sveta!

Šta znamo i mislimo o novom L’Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tečnom puderu u kamenu...