Tri trika da izbegnete greške kod nanošenja sjaja za usne

Nanošenje sjaja za usne, koliko god izgledalo kao lagan i jednostavan zadatak u svakodnevnom ulepšavanju, mnogim devojkama stvara probleme. Mi vam predstavljamo nekoliko trikova kako da vam sjaj za usne postane omiljeni make-up proizvod.

Priprema


Pre nanošenja sjaja za usne, uradite blagi piling ukoliko vam je to potrebno. Pilingom ćete ukloniti ispucalu kožu i mrtve ćelije. Kada budete nanosile sjaj imaćete lepe i sveže usne koje će vam sjaj dodatno i dugotrajno naglasiti.

Izaberite nijansu


Većina devojaka sjaj za usne više koristi u toku dana pa morate da odaberete pravu nijansu i da ne preterujete sa jarkim bojama.

Uvek je najbolje da sjaj za usne uskladite prema tonu vaše kože kako bi na na najbolji način bile istaknute i vuzuelno veće.

Uokvirite usne


Sjaj za usne je savršen da dobijete na volumenu i obožavaju ga one devojke koje imaju manje usne, ili jednu usnu manju od druge.

Najbolje je da pre nanošenja sjaja stavite prvo olovku za usne na ivice kako biste kreirale precizne ivice dokle nanosite sjaj. Ovim trikom ćete sprečiti problem u kome izgledate „musavo“ jer nema jasnih linija usana.

Pročitaj više: Kako ukloniti tvrdoglavi sjaj za usne

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Infallible Lipgloss 505 Never Let Me Go

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Infallible Lipgloss 201 Champagne Showers

    Poručite odmah

Povezane teme: nega, sjaj za usne, usne, crveni sjaj za usne, olovka za usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da iskočiš iz okvira i uneseš novine u tvoj jesenji makeup look?

Septembar je mesec kada sve krećemo ispočetka, vreme je da uneseš novine u svoj jesenji makeup...