Trikovi za blistave oči

Osveži pogled

 

 


Nanesi hajlajter u uglove očiju, jer se upravo tamne fleke u uglovima očiju najviše primete. Hajlajter će prekriti te nepravilnosti zbog kojih će tvoje oči izgledati veće i odmornije.  

A možeš da upotrebiš i ajlajner u beloj boji. Ajlajner nanesi na donji kapak, jer će svetle nijanse učiniti da tvoje oči izgledaju svežije .  

Uvij svoje trepavice. Zbog ravnih trepavica oči mogu izgledati manje, dok uvijene trepavice čine vaše oči vizuelno većim. 

Obrve i trepavice

 

 


Obrve su jako bitne kada je u pitanju celokupni izgled lica. Obrve moraju biti uredne, jer svojim oblikom vizuelno otvaraju oči.  

Eksperimentiši sa plavim nijansama, jer su one recept za svetliji i svežiji izgled očiju.  Ako ne voliš plave senke, možeš da upotrebiš i ajlajner za oči u plavoj boji. A posebno su moderne i maskare u boji.  

Cat eye look

 

 


Cat eye je savršen za umorne oči, jer zbog oblika oči deluju odmornije. Ako ne želiš da stvoriš dramatičan izgled, za malo otvoreniji pogled pomoći će ti i uvijene trepavice ili senka u boji.

Nemoj preskočiti nanošenje korektora koji će 'izbrisati' tamne kolutove ispod očiju. Ne nanosi ga samo ispod očiju, već u obliku trougla i izblendaj linije. Tvoje oči će za samo minut izgledati odmornije.  

Kao što moramo kožu zaštititi od sunca, ne smemo zaboraviti i na oči. Zato nemoj zaboraviti na sunčane naočare zbog kojih će tvoje oči ostati sjajne i zdrave.  

Pročitaj više: Kako da se središ tip-top za samo 10 minuta​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Indigo

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Lilac

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Superliner perfect slim

  • L'Oreal Paris Infaillible Total Cover

    Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, ajlajner, oči, leto

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Borba sa vlagom: Najbolji anti-frizz proizvodi za negu kose

Ne dopusti da trud uložen u ispravljanje i stilizovanje kose bude uzaludan! Izdvojili smo najbolje anti-frizz proizvode koji će omogućiti da tvoja fri...