Trikovi za nanošenje olovke za usne

1. Izbor odgovarajuće olovke

 

 


Olovku birajte u zavisnosti od efekta koji želite da postignete. Ako želite precizno iscrtanu spoljašnju ivicu usana, onda nikako nemojte koristiti mekane olovke. Olovke sa tvrdom teksturom su pogodnije za nanošenje precizne linije.

2. Budite pažljivi

 

 


Ako volite Kajli Džener, koja je upravo postala popularna po svojim savršenim usnama pre nego se podvrgla plastičnoj operaciji, onda će vam ovaj savet dobro doći. Prilikom nanošenja olovke za usne, potrudite se da ne nanesete previše na krajeve usana. Loše naneta olovka po krajevima usana ostavlja utisak nevešte ruke a usne će izgledati grubo i napadno.

3. Pažljivo kombinujte

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Za dobar look, vrlo je važno kako ćete kombinovati olovku za usne i karmin. Eksperti savetuju da birate olovku koja će biti za nijansu tamnija od karmina, kako ne biste postigli preveliki kontrast. Tako ćete postići i ombre efekat na usnama -  tamnije nijanse na krajevima usana, a one malo svetlije u sredini. 

4. Svako može da pogreši

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


Ako vam se desi da prilikom nanošenja olovke napravite grešku, nemojte se preterano nervirati, to može svakom da se desi. Da biste sakrili greške, iskoristite svoj omiljeni korektor i nanesite ga preko linija koje ste loše iscrtali. Nakon toga, laganim pokretima utapkajte korektor bjuti blenderom i završili ste. Vaš savršen osmeh je spreman!
 

Pročitaj više o: Tri trika za postojani ruž za usne

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Sensational Loaded Bolds Lipstick

    Poručite odmah
  • Loreal Paris Color Riche Couture

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, karmin, ruž, usne, poznati, trend, stil

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li ste čuli za kampanju WE SKINCARE ABOUT YOU SINCE 1851? Kultni kozmetički brend Kiehl’s prepoznatljiv je upravo po individualnom pristupu i svojim savetnicima za negu kože

Otkako je Kiehl’s pre više od 170 godina po prvi put otvorio vrata svoje stare gradske apoteke u Njujorku, brend je predano radio na tome da pruži naj...