Trikovi za trepavice iz tvojih snova!

Sve što ti je potrebno za trepavice iz snova jesu dobra maskara i par trikova koje će te izdvojiti u samo jednom pogledu.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Neophodno je da uvek imaš „svežu“ maskaru, jer sa starom nećete dobiti nikakve rezulatate. Idealno vreme za zamenu maskare je 3 meseca.

Za klasične duge trepavice najbolji je jednostavan trik koji ce dati volumen tvojim trepavicama i izdužiti ih.


Ovo je manje poznati trik kako bi dobila savršen makeup proizvod pre samog nanošenja. Pakovanje maskare potopi na par minuta u vrelu vodu kako bi njena formula bila što tečnija. Ovim trikom sprečićeš stvaranje grudvica, a maskara će biti lakša za nanošenje!

Neke dame izbegavaju nanošenje maskare na donje trepavice i njihovo naglašavanje, a ono što je manje poznato jeste da baš ta metoda drastično otvara oči i skreće pažnju na njih.

Zato ne preskači donje trepavice već na njih nanesi lagani sloj maskare, a samu četkicu prisloni skroz uz koren trepavica. Odličan trik za sve dame koje imaju sitne oči!

Pri nanošenju maskare, obrati pažnju na pokrete četkicom.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Četkicu uvek rotiraj prema trepavicama tako da uvučeš dlačice četkice između trepavica i povlačiš prema vrhu trepavica.

Uzimajući u obzir potrebe tvojih trepavica, odaberi formulu maskare koja ti je najviše potrebna. Možeš birati između maskara za produžavanje, volumen i uvijanje trepavica, a postoje i vodootporne, dugotrajne i one od kojih se nikad neće stvoriti grudvice.

Pročitajte još o: Olovka za usne za početnike

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Paradise Extatic

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da se našminkaš za noć Veštica II deo

Nastavljamo sa predstavljanjem fantastičnih ideja za maske za Noć Veštica, koje su inspirisane različitim likovima iz poznatih priča i filmova...