Trikovi za trepavice iz tvojih snova!

Sve što ti je potrebno za trepavice iz snova jesu dobra maskara i par trikova koje će te izdvojiti u samo jednom pogledu.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Neophodno je da uvek imaš „svežu“ maskaru, jer sa starom nećete dobiti nikakve rezulatate. Idealno vreme za zamenu maskare je 3 meseca.

Za klasične duge trepavice najbolji je jednostavan trik koji ce dati volumen tvojim trepavicama i izdužiti ih.


Ovo je manje poznati trik kako bi dobila savršen makeup proizvod pre samog nanošenja. Pakovanje maskare potopi na par minuta u vrelu vodu kako bi njena formula bila što tečnija. Ovim trikom sprečićeš stvaranje grudvica, a maskara će biti lakša za nanošenje!

Neke dame izbegavaju nanošenje maskare na donje trepavice i njihovo naglašavanje, a ono što je manje poznato jeste da baš ta metoda drastično otvara oči i skreće pažnju na njih.

Zato ne preskači donje trepavice već na njih nanesi lagani sloj maskare, a samu četkicu prisloni skroz uz koren trepavica. Odličan trik za sve dame koje imaju sitne oči!

Pri nanošenju maskare, obrati pažnju na pokrete četkicom.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Četkicu uvek rotiraj prema trepavicama tako da uvučeš dlačice četkice između trepavica i povlačiš prema vrhu trepavica.

Uzimajući u obzir potrebe tvojih trepavica, odaberi formulu maskare koja ti je najviše potrebna. Možeš birati između maskara za produžavanje, volumen i uvijanje trepavica, a postoje i vodootporne, dugotrajne i one od kojih se nikad neće stvoriti grudvice.

Pročitajte još o: Olovka za usne za početnike

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Paradise Extatic

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Senke za oči od A do Š

Potrebno ti je samo malo boje, četkica i dobra volja, kako bi naučila pravilno da naneseš senke za oči i našminkaš se za svaku priliku...