U najluđu noć za tili čas: Šminka i frizura za samo 5 minuta, uz trikove koje ćete rado poneti i u 2017. godinu

Iako mnogi veruju da je ovako brzo sređivanje nešto što se događa samo na filmu, uverićemo vas u - upravo suprotno, takođe za veoma kratko vreme!

Kako stara izreka kaže - vežba čini majstora.

Dakle, drage dame, osmislite savršeni autfit, i odgovarajuću šminku i frizuru, jer došlo je vreme za finalne pripreme. 

Naime, najčešće nam samo smišljanje oduzima mnogo vremena, što je verovatno i glavni krivac za još jedno verovanje, a to je da momci uvek čekaju svoje lepše polovine 5 minuta duže (tačnije 45 minuta). Međutim, ako krenete sa maštarenjem na vreme, iznenadićete i sebe, možete misliti tek njih?

Uživajte u razmišljanju o najlepšim odevnim kombinacijama, gde drugo, nego pod tušem - mestu gde nas toplina i mirisne kupke prosto nateraju da čak i zapevamo pesmu koju nismo čuli mesecima. Nakon što obradujete kožu i kosu preparatima koje obožavate, vreme je za niski start.

Dok polako obrazujete frizuru počnite da nanosite podlogu na lice, i dajte sebi dovoljno vremena da prikrijete nepoželjno. Na primer, sada, kada je koža u potpunosti relaksirana, iskoristite trenutak da (do)sredite obrve, kako bi izbegli crvenilo onda kada dođe vreme za napuštanje doma i odlazak u najluđu noć.

Kada ovaj deo puta "pokrijete", shvatićete da imate već pola frizure i sasvim korektno pripremljeno predivno "platno za slikanje", odnosno da vašem licu nedostaje malo konturisanja i nanošenje ruža i maskare!

Da li ste spremni da uključite štopericu? Probajte dobitnu odevnu kombinaciju i zaplešite četkicama za šminkanje. 

I 5 minuta učiniće vam se kao večnost, jer ste do ovog poslednjeg koraka ukoliko ste malo veštije u šminkanju stigle da popijete kafu i proćaskate sa drugaricom preko telefona, kako bi uskladile stil i otišle kao fantastični duo na žurku.

Pročitaj više o: Najlepši praznični make-up lookovi

Povezane teme: šminka, novogodišnji look, praznični make up, šljokice, zimski trendovi, nova godina

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

NYX Professional Makeup lansira kolekciju šminke inspirisanu filmom produkcijske kuće 20th Century Studios, Avatar: Put vode

Ovo je nova NYX Proffesional Makeup kolekcija šminke u čast dugo iščekivanog nastavka filma Avatar, pod nazivom Avatar: Put vode...