U najluđu noć za tili čas: Šminka i frizura za samo 5 minuta, uz trikove koje ćete rado poneti i u 2017. godinu

Iako mnogi veruju da je ovako brzo sređivanje nešto što se događa samo na filmu, uverićemo vas u - upravo suprotno, takođe za veoma kratko vreme!

Kako stara izreka kaže - vežba čini majstora.

Dakle, drage dame, osmislite savršeni autfit, i odgovarajuću šminku i frizuru, jer došlo je vreme za finalne pripreme. 

Naime, najčešće nam samo smišljanje oduzima mnogo vremena, što je verovatno i glavni krivac za još jedno verovanje, a to je da momci uvek čekaju svoje lepše polovine 5 minuta duže (tačnije 45 minuta). Međutim, ako krenete sa maštarenjem na vreme, iznenadićete i sebe, možete misliti tek njih?

Uživajte u razmišljanju o najlepšim odevnim kombinacijama, gde drugo, nego pod tušem - mestu gde nas toplina i mirisne kupke prosto nateraju da čak i zapevamo pesmu koju nismo čuli mesecima. Nakon što obradujete kožu i kosu preparatima koje obožavate, vreme je za niski start.

Dok polako obrazujete frizuru počnite da nanosite podlogu na lice, i dajte sebi dovoljno vremena da prikrijete nepoželjno. Na primer, sada, kada je koža u potpunosti relaksirana, iskoristite trenutak da (do)sredite obrve, kako bi izbegli crvenilo onda kada dođe vreme za napuštanje doma i odlazak u najluđu noć.

Kada ovaj deo puta "pokrijete", shvatićete da imate već pola frizure i sasvim korektno pripremljeno predivno "platno za slikanje", odnosno da vašem licu nedostaje malo konturisanja i nanošenje ruža i maskare!

Da li ste spremni da uključite štopericu? Probajte dobitnu odevnu kombinaciju i zaplešite četkicama za šminkanje. 

I 5 minuta učiniće vam se kao večnost, jer ste do ovog poslednjeg koraka ukoliko ste malo veštije u šminkanju stigle da popijete kafu i proćaskate sa drugaricom preko telefona, kako bi uskladile stil i otišle kao fantastični duo na žurku.

Pročitaj više o: Najlepši praznični make-up lookovi

Povezane teme: šminka, novogodišnji look, praznični make up, šljokice, zimski trendovi, nova godina

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Proizvodi koje moraš isprobati ovog meseca

Sigurni smo da ćeš sa najvećim zadovoljstvom koristiti, ako ne sve, onda bar većinu beauty proizvoda koje smo brižljivo odabrali za tebe i stavili na ...