Učimo od najboljih: 3 elegantne haljine Jelene Tomašević će svaku damu pretvoriti u princezu

Modni stručnjaci savetuju da ove godine  zablistate poput princeze. Mnoge dame su jedva dočekale da se na modnu scenu ponovo vrate haljine sa širim krojevima koje na savršen način ističu struk i doprinose elegantnom stilu koji je mnoge pripadnike muškog pola ostavio bez daha. 

Jelena Tomašević je jedan od najboljih primera sa naše scene koji pokazuje kako bi trebalo nositi ovaj glamurozni stil sa ukusom .  Ova dama se često odlučuje za crnu elegantnu haljinu koja nikada ne izlazi iz mode. Svoj izgled Jelena upotpunjuje čipkom  i neobičnim izrazom  koji njenu odevnu kombinaciju čini upečatljivom. Make-up preporuka: zagasito crveni karmin i oštra linija ajlajnera!

 

Međutim, poznatoj pevačici ne predstavljaju problem ni haljine drugih boja. Za glamurozan i efektan izgled, Jelena je odabrala svetlucavu blushed haljinu. Uz nežni i jedri rozikasti nude Jelena Tomašević prosto pleni svojim izgledom.

 

Ukoliko ne volite svečane krojeve,  crna haljina sa prugama može biti vaš izbor. Oe prugice su raspoređene tako da vešto oblikuju figuru, a podignut rep doprinosi ležernom izgledu.I pak pravi modni poduhvat je iskombinovati elegantnu haljinu sa obućom. Popularna pevačica se prepustila eksperimentisanju, a duge čizme su pravi pogodak. Make- up? Usne boje vina!

Povezane teme: poznati, trend, stil

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trend alert: Probali smo maskaru o kojoj bruji Tik Tok

Otkrivamo zašto je Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara postala najviralnija maskara na Tik Toku...