Uradi sama: Spa kod kuće

Svi volimo da se ponekad opustimo i ugodimo sebi, a još bolje – da to radimo u društvu najboljih drugarica. Imamo predlog za savršeno opuštanje sa drugaricama kod kuće – spa dan. Da, moguće je! Uz našu pomoć, možeš svojim drugaricama spremiti nezaboravan relaks-dan, a da pritom ne morate da putujete i plaćate usluge spa centra.

Piling lica i tela


Dubinsko čišćenje kože je najvažniji korak ka savršenom izgledu i tretman koji potpuno preporođuje kožu. Zar to nije cilj ovog spa dana? Dok se zabavljaš sa drugaricama i praviš planove za lud provod sledećeg vikenda, svojoj koži ćeš pružiti mogućnost da diše i da se regeneriše.

Maske su obavezne


Jednostavno, bez maski za lice nijedan spa dan nije potpun. Ako još uvek nisi sigurna koju masku da izabereš, mi ti predlažemo Pure Clay maske za lice od gline, sastojka koji dubinski čisti i hrani kožu. Pored toga, glina deluje umirujuće, potpuno osvežava lice i čini je ponovo blistavom i sjajnom.

Možete izabrati jednu masku koja vam najviše odgovara ili da kombinujete sve tri iz Pure Clay linije. Najbolja stvar kod njih je ta što za deset minuta, koliko ih treba držati na licu, možeš potpuno da se opustiš i uživaš sa drugaricama uz čašu hladnog belog vina! Kakav idealan dan, zar ne?

Pobrinite se za kosu


Ne dozvoli da te opuštena atmosfera ponese i ne zaboravi na kosu. Koža glave je podjednako važna kao i koža lica. Operite kosu i umotajte je u peškir. Možete da iskoristite kokosovo ulje – nanesete ga na kosu i ostavite da deluje, dok se ti sa drugaricama prisećaš najluđih zajedničkih trenutaka. Tako ćete kosi pružiti potreban odmor, a kada vaš spa dan dođe kraju i same ćete primetiti promenu.

I ne zaboravi – nekog narednog vikenda spremi peškire u različitim bojama, možda neku mirišljavu sveću i nove teme za drugarice i ponovite sve ovo!

Više na: Tri koraka do blistave kože

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Pure Clay Glow Mask

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Pure Clay Purify Mask

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Pure Clay Exfo Mask

    Poručite odmah

Povezane teme: nega, maske za lice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 10 Kiehl’s proizvoda

Spisak Kiehl’s proizvoda koji blagotvorno utiču na sve tipove kože je dugačak, a mi ti predstavljamo 10 proizvoda koje prosto moraš isprobati...