Usne kao slikarsko platno

Od ekstravagantno sjajnih do prefinjeno matiranih usana, ovih šest Infallible Lip Paint tečnih karmina nude rešenje za svaku make-up dilemu. Radi se o tri svetlucava Lacquer ruža i tri opcije sa mat efektom u odgovarajućim Matte pakovanjima.

Dugotrajne nijanse

Usne kao slikarsko platno - lip-paint

Zbog izdašne količine pigmenata, ovi raskošni make-up proizvodi za usne su verovatno najistrajniji koje možete naći na našem tržištu. Prema tome, pri svakom nanošenju, samo nekoliko poteza aplikatora će biti sasvim dovoljni da se boja ravnomerno rasporedi.

Usne kao slikarsko platno - lip-paint-lacquer-nude

Kada je reč o samim nijansama, kreću se od nežne i neutralne 201 Gone with the nude, preko mat crvene 204 Red actually, pa sve do entuzijastične ljubičaste 207 Wuthering.

Jednostavno nanošenje

Usne kao slikarsko platno - lip-paint-red-matte

Veoma kvalitetna formula sprečava lepljivost ovog tečnog karmina i osećaj na usnama je približan klasičnoj varijanti u stiku. Međutim, ono što je inovativno kod ovog proizvoda jeste gore navedeni aplikator čiji špicasti vrh možete koristiti da uokvirite usne umesto olovke. Šta reći, osim da obožavamo ove unikatne L'Oréal Paris proizvode!

Pročitaj više: Jedna paleta – tri rešenja

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Lip Paint Lacquer 101 Gone with the nude

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Lip Paint Lacquer 107 Dark river

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Lip Paint Matte 201 Hollywood

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Lip Paint Matte 207 Wuthering

  Poručite odmah

Povezane teme: karmin, ruž, usne, mat, nude, mat usne, crveni ruž, crveni karmin

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

8 poklona za Novu godinu koji će obradovati svaku ženu, ali i muškarca

Nova godina je pred nama, što znači da se polako spremamo za veliku prazničnu kupovinu. Dok neki ljudi obožavaju da biraju poklone, drugima kupovina p...