Utisak sa londonske nedelje mode by @fashionpumpkin

Ovog septembra kao i svakog drugog poslednje četiri godine, od kako sam pokrenula Fashion Pumpkin blog, radujem se odlasku na londonsku nedelju mode. Dok sam proteklih godina promatrala revije u prvim redovima, ovog spetembra imala sam priliku da zavirim i vidim kako izgleda svet iza bine, i backstage. Imala sam tu čast da me kozmetička kompanija Maybelline New York, kao jedan od sponzora londonske nedelje mode pozove.

Želeli su da budem njihovo „oko“ u backstage-u i da izveštavam svoje pratioce najnovijim beuty trendovima. Od brojnih dizajnera ja bi izdvojila dva, koja su na mene ostavila poseban utisak.To su dizajneri Sophia Webster i Ashish.

Dizajner brenda Ashis, Ashih Gupta koji je indijskog porekla a po rečima britanskog časopisa Vogue „car“ šljokica. Ove sezone kao i svake prethodne nije izneverio ljubitelje tog glamura. Nova Ahish kolekcija za leto 2017 godine inspirisana je bolivudskim glamurom. Legendarna šminkerica Ismaya French osmislila je šminku za modele zajedno sa timom šminkera iz Maybelline New York .Tim je pronašao inspiraciju u boginji Kali iz hindu vere kako bi upotpuniia viziju dizajnera. Šminka je varirala od modela do modela, od plavo obojenog lica, šljokica,ukrašenog lica nakitom. Ono što je bilo zajedničko svim modelima jesu naglašene oči.

Isti dan, Sophia Webster, takođe je predstavila svoju kolekciju u okviru prezentacije. Njen tim vodila je šminkerica Val Garland. Kolekcija dizajnerke inspirisana je šesdesetim godinama, Hičkokom, tropskim pticama i bojama. Val i njen tim odlučili su se za gotovo neutralnu šminku na licu, a samo su oči bile istaknute grafički jakim linijama i velikim umetnim trepavicama. Da bi istaknuli oči koristili su Maybelline New York Eyestudio Lasting Drama vodootpornu olovku za oči.

Gledajući celokupnu londonsku nedelju mode,trend „ne našminkanog“lica  i dalje se nasatavlja ali ne zaboravite da istaknete svoje oči.

Pročitajte još: Novi trend: grafički ajlajner u dva koraka

Povezane teme: šminka, trend, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Guste trepavice, Jumbo volumen, brzo i jednostavno u dva koraka. Koja nam to inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a?

Koja nam inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a? Da li ste spremni za Jumbo volumen na vašim trepavicama...