Uvek ih zaboravite kad krenete na put: 10 sitnica koje svaka poznata dama ima u torbi (za svaki slučaj)

Koliko vam se puta desilo da krenete na put i tek kada stignete na odredište shvatite da ste zaboravile neke osnovne stvari? Ako je vaš odgovor "Mnogo puta",  spremite papir i olovku i napravite spisak zahvaljujuci kojem cete putovati bez brige. Poznate dame retko otvaraju svoje torbe, pa njihov sadržaj za nas ostaje misterija. Ipak, na osnovu fotografija može se zaključiti šta je to što one uvek imaju u torbi (za svaki slučaj)

1. Adapter

Ukoliko putujete u inostranstvo imajte na umu da su utičnice u nekim zemljama, poput Italije, drugačije nego kod nas! Ukoliko zaboravite adapter nećete moci da napunite telefon ili uključite svoj fen, pa se sa selfijima i doteranom frizurom možete pozdraviti!


Emina često putuje, pa verujemo da adapter ima počasno mesto u njenoj torbi.

2. Lekovi i hanzaplasti

Nikad ne krećite na put bez lekova i hanzaplasta, jer, kao što kaže izreka, ako ih poneste neće vam ni trebati. Hanzaplast je spas kada je rec o žuljevima i malim povredama, a kada je reč o lekovima ponesite najneophodnije i postarajte se da ne budu na toplom mestu.

3. Igla, konac i zihernadla

Ukoliko ne umete da šijete, ponesite samo zihernadle, jer ce one poslužiti kao prva pomoć u slučaju da vam otpadne dugme sa farmerica ili košulje.

4. Antibakterijske i papirne maramice

Ovo se posebno odnosi na mame koje imaju malu decu. Bojana Rajić ima dva sina, pa verujemo da se u njenoj torbi uvek nađe upravo ovaj proizvod.


5. Aceton, blaznice i lak za nokte

Iako većina dama obavezno poseti manikira pre odlaska na more, zbog peska i slane vode se dešava da se lak oguli. Budite spremne na ovu situaciju i neka vaši nokti i na moru budu besprekorni kao Natašini ili Kristinini.


6. Sredstvo protiv komaraca

Ko još misli na komarce kada se sprema za letovanje? Da ne biste patili kada je reč o ujedima ovih napasti, prvo spakujte zaštitu protiv komaraca i u svom odmoru uživajte neometano. A ako se ubod i dogodi, dezinfikovaće ga i umiriti termalna voda u spreju.

7. Pinceta

Da li ste nekada videli poznatu damu sa nesređenim obrvama? Naravno da niste, jer one u svom neseseru UVEK imaju pincetu. Anabelina obrve su i na plaži tip-top!
8. Kamen za pete

Iako je poseta pedikiru pred more obavezna, zbog peska ili kamenih plaža, ali i slane vode, pete nam brzo ogrube. Nemojte da zapustite stopala na moru, već ponesite i kamen za pete. Ne zauzima puno mesta, ali mnogo znač


9. Četkica za zube

Iako se cetkica za zube najređe zaboravlja, dešava se. Naravno, uvek možete kupiti novu, ali ukoliko putujte kolima ili autobusom, zgodno je da je imate kod sebe kako biste i na stajalištima mogle da operete zube.

10. Lepeza

Slažemo se, nije smak sveta ako zaboravite lepezu, ali zašto ne biste imali nešto istovremeno hladi, a ujedno je i modni dodatak? A rasteruje i komarce!


BONUS SAVET: Topliji odevni predmet.

Marija Kilibarda je ponela košulju na duge rukave, koja ima dvostruku svrhu. Možete je nositi i na plaži, ali i uveče, kad zahladi. Uvek spakujte nešto toplije, za svaki slučaj.
Pročitajte još: Najlepše letnje frizure Sare Jo koje i same možete napraviti! 

Povezane teme: trend, leto

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ove frizure obeležiće proleće

Opuštena atmosfera koje lepše vreme donosi, inspiriše nas da se okrenemo jednostavnim, ali chic frizurama...