Večernja beauty rutina

Verujemo da svaka dama ima svoje dnevne rituale pripreme kože za nanošenje šminke, kao i make-up rutine koje svekodnevno praktikuje. Međutim, važno je da ne zanemarite svoju kožu i da joj najviše nege pružite upravo pre odlaska u krevet kako bi zadržala čistoću i elastičnost.

U to ime, predstavljamo vam dva ključna koraka večernje rutine.

1. Pre odlaska na spavanje skinite šminku.


Nezavisno od proizvoda koji koristite za uklanjanje šminke, neophodno je da ovaj korak nipošto ne preskačete. Mnoge dame samo površno skidaju šminku, a najbolji pokazatelj da li je šminka totalno uklonjena jeste: kada sredstvo za skidanje šminke nanesete na vatu i prođete preko lica, na blaznici ne bi trebalo da postoji ni jedan trag.

2. Nahranite svoju kožu tokom noći.


Jako je bitno da nađete adekvatnu kremu koja odgovara vašem tipu kože. Takođe, u kasnim dvadesetim godinama već bi trebalo da koristite i noćnu i dnevnu kremu. Noćne kreme su po sastavu teže i masnije i zato su rezervisane za veče, jer tokom sna vaša koža lica može da upije sve hranljive sastojke.

Više na: Podmladite se bez plastičnih operacija: 5 jednostavnih načina da izgledate mlađe ODMAH!

Povezane teme: nega, večernja rutina

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Porodična krema: hidrira, umiruje i štiti osetljivu kožu

Danas je, čini nam se više nego ikada važno da vodimo računa o sebi i najbližima, vratimo se pravim vrednostima i čuvamo i negujemo članove porodice...