Venčanje na otvorenom: Kako da vam šminka traje duže

Bez obzira na to da li ste mlada ili gošća, venčanja na otvorenom mogu biti prava noćna mora jer vrućina može da uništi šminku, a samim tim i svadbene slike i celokupan doživljaj. Uz sledećih nekoliko trikova tvoj makeup look će trajati duže, zbog čega ćeš moći nesmetano da se posvetiš slavlju i raduješ sa svima prisutnima.  

Za početak, ne zaboravite na zaštitu kože od sunca koja je osnova za ovakve događaje na otvorenom.


Verujemo da vas ova informacija nije iznenadila, jer svakog leta treba da brinete o zaštiti svoje kože od sunca bez obzira na priliku. SPF bi trebalo da bude vaš obavezni pratilac u toplijim danima, ne samo zato što štiti vašu kožu nego je i odlična podloga za vašu šminku da ostane na svom mestu.

Pažljivo birajte makeup proizvode za savršen ten.


Kada je reč o tečnom puderu, izaberite formulu koja će matirati vašu kožu i biti otporna na znojenje kao i vrućinu. Potom nanesite kompaktni puder koji će omogućiti da površina vaše koža bude manje masna.

Vodite računa o formulama proizvoda.


Izbegavajte lepljive sjajeve, jer vaša kosa može uz manji letnji vetrić završiti na vašim usnama. U ovakvim situacijama, najbolji izbor su mat ruževi, a na vama je da izaberete savršenu nijansu.

Takođe, kremastije senke mogu brzo da vam zagorčaju veselje kada se pretvore u grudvice i istope. Prema tome, odlučite se za palete senki u prahu, kao i za vodootpornu maskaru. Ovakvi proizvodi će vam dobro doći u slučaju da zbog pojačanih emocija pustite koju suzu radosnicu.

Više na: Crveni ruž na sopstvenom venčanju? Zašto da ne!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Infallible 24H-Matte

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Riche Matte 103 Blush in a Rush

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Riche Matte 344 Retro Red

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris False Lash Architect 4D Waterproof

  Poručite odmah

Povezane teme: formalna šminka, leto

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make-up in the City: Tehnike i trikovi za NG veče sa Dunjom

Nadamo se da si odabrala ili barem suzila izbor po pitanju onoga sa kime ćeš dočekati Novu godinu, gde ćeš proslaviti i šta ćeš obući i obuti za tu pr...