Vichy Dermablend puder

 

Brojni su razlozi zbog kojih žene u današnje vreme koriste pudere. Neki od njih su: lepota, samopouzdanje i prihvatanje. U kontaktu sa drugima prvo što ljudi uoče je lice. Lice je ono čime se razlikujemo od drugih, ono nas čini jedinstvenim i posebnim, njime izražavamo svoje emocije.

Moje lice. Moj puder. Moje samopouzdanje. je nova kampanja kojom Vichy dokazuje da stvarne žene, pomoću Dermablend pudera, zaista mogu koži, čak i problematičnoj, da vratie lepotu i sjaj, a sebi samima samopouzdanje.

Kako bi dokazao da Dermablend puderi imaju visoku moć prekrivanja i da paralelno utiču i na lepotu i samopouzdanje stvarnih žena, Vichy je među Dermablend korisnicama koje imaju stvarne probleme kože lica, odabrao Mariju, Katarinu i Anu koje su postale glavne zvezde nove Dermablend kampanje Moj puder. Moje Lice. Moje samopouzdanje.

Imam bubuljice već osam godina. Ne mogu da kažem da mi to nikada nije bio problem. Mnogo puta sam poželela da budem neko drugi - devojka koja ima savršenu kožu bez ijedne proširene pore, mitisera ili bubuljice.

Magiju Dermablend pudera sam videla stvarno kad sam ga skinula nakon prvog nanošenja. Koža mi je bila sveža i čista, a ne suva i iziritirana kao sa bilo kojim drugim puderom. Nisam verovala da će se ovo ikada desiti, ali konačno mogu da budem našminkana, izgledam prirodno i negujem svoje lice istovremeno.“

Marija, 19 godina

„Kao neko ko je čitav svoj život imao ekcem, za mene je izbor pudera bio mnogo komplikovaniji od ulaska u drogeriju i izbora odgovarajuće nijanse. Godinama sam bila u potrazi za puderom koji će lepo pokriti crvenilo, bez iritiranja moje već veoma osetljive kože, istovremeno suve i problematične.

Mojoj potrazi je došao kraj ovog proleća, kada sam na nagovor ljubazne farmaceutkinje rešila da probam Vichy Dermablend fluid. Najzad sam imala puder sa dobrom pokrivnom moći, koji je pokrivao svaku nesavršenost i nije izazivao alergije, osipe i akne.“

Katarina, 21 godina

„U pubertetu, sa pojavom prvih upalnih procesa rešenje sam našla u upotrebi pudera sa namerom da prekrijem svoje nesavršenosti i podignem samopouzdanje, ali to naravno nije bilo tako lako.

Moj put ka potrazi za savršenim puderom, za moju kožu dugo je trajao. Po preporuci dermatologa uzela sam Vichy Dermablend puder i sa prvim nanošenjem znala sam da je to ono što mi treba i što sam tražila. Svaku nesavršenost je prekrio, a mom licu dao novi sjaj, osećaj sreće što sam napokon našla idealan puder.“

Ana, 26 godina

Pročitajte još: Zablistajte uz Vichy pudere

Povezane teme: tečni puder, puder, Vichy

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up In The City: Šminka za prvi dejt

Predlažemo ti da okupiš drugarice koje će ti malo umanjiti tremu, što svojim savetima za oblačenje i za ponašanje, što zadirkivanjem koje će te opust...