Vreme je da saznate sve što niste znale o bronzeru

Podignite veštinu šminkanja na viši nivo, masterirajte umetnost korišćenja bronzera!

Znate da i najmanja omaška i te kako utiče na celokupan izgled. Zato poslušajte nekoliko naših saveta i ne dozvolite greškama da vam se potkradu. Sijajte bronzanim sjajem, ali prirodno, što prirodnije moguće. Da, to je moguće!

Fora je u broju 3


Nakon godina i godina trčanja kod profesionalnih šminkera, vreme je da vam otkrijemo tajnu broja 3. Ta tajna glasi: bronzer laganim potezom nanosite od vrha lica polukružno preko jagodica do linije brade.

Nikada nemojte ići u krajnosti


Nemojte da nanosite bronzer po celom licu (makeup no-no), ali nemojte ga stavljati ni samo na jednu tačku (poput nosa). Čelo, obrazi, nos i brada – četiri tačke koje se prirodno sijaju, posebno kada se našminkate. Prirodan i neupadljiv sjaj doneće vam pomenuta super trojka.

Poseban tretman za jagodice


Vaše jagodice će jednostavno obožavati mat bronzer. Odličan je i za konturisanje nosa, te ga često smatraju makeup zamenom za bolni operativni zahvat smanjenja nosa. Uz pomoć mat brozera možete smanjiti nos, ispraviti ga do perfekcije, a da ne uzgledate prenašminkano. Super, zar ne?

Baš ono što je potrebno vašem tipu kože


S druge strane, mat bronzer biće spas i za sve one dame čija je koža masna. Sve što treba da uradite jeste da ga nežno četkicom nanesete na odgovarajuća mesta. Umesto presjajne, kao nauljene kože, vaša će biti upravo onakva kao sa naslovnica modnih magazina. 

Pažljivo birajte četku

Za kraj, ali ništa manje važna stavka: četkica kojom nanosite bronzer mora da vam odgovara u potpunosti. Trudite se da ne koristite stalno istu četkicu, redovno je menjajte, ali uvek pronađite onu divnu, veliku i mekanu. Izbegnite bilo koju grešku i volite bronzer onoliko koliko je on spreman da sija za vas.

Pročitajte još: Makeup preobražaj: Instant sjaj

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Master Sculpt

    Poručite odmah

Povezane teme: bronzer

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Osunčana ili ne bronzeri su tu da ti pruže prirodnu preplanulost. Kako ih pravilno izabrati

Preplanuli ten je obavezan kada je u pitanju ovo doba godine. Otkrivamo ti kako da ga postigneš sa odgovarajućim bronzerom, prema svom licu i tonu kož...