Vrući trend: strobing oka u 5 minuta

Strobing oka nije tako komplikovana tehnika kao što zvuči i, iako se poigrava svetlom, nema nikakve veze s električnim uređajima. To je zapravo novi naziv za klasičnu tehniku šminkanja koja svetlim nijansama naglašava unutrašnje uglove oka. Poznata je kao nonturing i često se spominje i kao novi konturing.

Ova tehnika koja je vrlo popularna među poznatim lepoticama poput Gigi Hadid, najbolja je za prikrivanje umora. Baš tako, poznato je da ključ u prikrivanju umora leži u dodavanju highlightera (svjetlijih tonova) na unutrašnje uglove oka, jer kad ste umorni, taj deo oka dobije crvenkastu boju.

Za crvene unutrašnje uglove oka stručnjaci predlažu zeleni korektor koji neutralizuje crvenilo (Da, postoje. Recimo YSL Touche Eclat Neutralisers je prilično efikasan)

Nakon nanošenja ovog proizvoda koji neutralizuje boju, nanesite i malo korektora na unutrašnje kutove oka, blendirajući ga i šire, što će neutralizovati crvene i plave tonove. Finiširajte nanošenjem male količine biserne senke za oči koja će reflektovati svetlo i skrenuti pažnju s' vaših umornih očiju, čineći ih krupnijim i blistavijim.

Pročitaj i :Trikovi za spas u zadnji čas !

Povezane teme: šminka, moda, nude

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Pripreme za doček Nove godine: Kako da šminka traje celu noć?

Bliži se doček Nove godine i jedan od problema sa kojim se devojke susreću jeste postojanost makeup-a, odnosno kako da obezbedimo da nam šminka traje ...