Yaya Urassaya Sperbund vam otkriva svoje beauty tajne

Iako uvek deluje sveže i bez trunke šminke, Yaya je jedna od retkih koja neguje svoj prirodni izgled i dokazuje da je svedenost vrlina kojom se malo koja dama sa svetske scene može pohvaliti. Međutim, pored savršene nege, ona i te kako vodi pažnju o izgledu svoje kože.

Umerenost je ključ

 

A post shared by Urassaya Sperbund (@urassayas) on


Da bi postigla svež i prirodan look, Yaya će posebno obratiti pažnju na svoje lice. Kako biste postigli savršeni neutralni oblik obrva, koje su opet perfektno stilizovane, potrebno je da ih olovkom ili kremastom senkom uokvirite, vodeći računa o tome da ne preterate u količini i prateći njihovu prirodnu liniju.

Ukoliko se ne možete pohvaliti besprekornim tenom, ne očajavajte. Mnoge devojke imaju problema sa kožom, te se i za postizanje ovakvog looka preporučuje da koristite lagane pudere ili tonirane kreme koji neće preopteretiti vašu kožu i koji će joj istovremeno dozvoliti da diše. Ukoliko preko ove podloge nanesete malo rumenila u boji breskve, postići ćete savršen prirodan izgled.

Final touch

 

A post shared by Urassaya Sperbund (@urassayas) on


Uz malo maskare izbeći ćete umoran izgled i savršeno ćete uokviriti svoj pogled, što je idealna opcija za devojke koje nemaju prirodno crne trepavice jer će ih maskara obojiti i istaći.

Kada birate ruž, odlučite se za neku od prirodnih nijansi. Nežno roze boja je idealna za devojke svetlije puti, dok je boja breskve savršena za tamnopute. Ovu make-up kombinaciju možete učiniti i elegantnom uz malo sjaja ili odabirom karmina bisernih nijansi.

Pročitajte više: Upoznajte zanosnu Camilu Queiroz

Povezane teme: maskara, nega, karmin, ruž, tečni puder, stil, obrve, iskopiraj izgled, rumenilo

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolji beauty look-ovi Kanskog festivala

Kanski festival je jedan od najprestižnijih filmskih festivala, koji se održava na jugu Francuske još od 1946. godine. Od tada, pa sve do danas, crven...