Za lice bez bora: Antiejdžing rutina Kloi Kardašijan koju svaka dama može da priušti

Članica najpoznatije rijaliti porodice, Kloi Kardašijan, otkrila je na koji način neguje svoje lice kako bi ga zaštitila od preranog starenja, tvrdeći da njene antiejdžing metode sebi može svako da priušti.

Iako u banci poseduje vrtoglavu sumu novca, Kloi je, kada je lepota u pitanju prilično skromna, a njena dnevna antiejdžing rutina sastoji se iz nekoliko jednostavnih pravila, koja uključuju korišćenje, kako kaže, svima dostupnih proizvoda.

Mlađa sestra popularne starlete Kim Kardašijan tako je otkrila da je za negu kože najvažnija hidratacija, a odmah zatim i zaštita od sunca.

- Kada je prevencija starenja kože u pitanju, najvažnija je hidratacija. Unošenje velikih količina vode u organizam je obavezno. Pored toga, korišćenje krema sa zaštitnim faktorom je od izuzetne važnosti, a to se posebno odnosi na ruke koje su uvek izložene suncu, pa samim tim i stare najbrže. U kolima uvek imam rezervnu kremu za sunčanje, koju koristim kad god u toku vožnje primetim da su mi ruke izložene sunčevim zracima - kaže Kloi, otkrivajući koji preparati joj pomažu da održi blistav ten i spreči starenje.

Pročitajte i naših 5 razloga zbog kojih treba da svoju kožu zaštitite od sunca!

- Svako veče na lice nanosim hranljivo ulje za negu kože u kombinaciji sa vitaminom E, dok na područje oko očiju nanosim običnu hranljivu kremu za osetljivu kožu. Svi ovi proizvodi su prilično pristupačni i mogu se pronaći u bilo kojoj parfimeriji ili apoteci - zaključuje Kloi, dodajući da se ovim trikovima služe i ostale članice njene porodice, na čiju lepotu i blistav ten niko ne može da ostane ravnodušan. 

Povezane teme: šminka, nega, poznati, zaštita kože

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Za telo koje žudi za hidratacijom: Najbolja mleka za telo

Telo, baš kao i lice, zahteva dodatnu negu, ovo su naša top 4 mleka za telo koje možes koristiti tokom leta....