Za sunčane snežne staze : 3 proizvoda koja moraš imati kad kreneš na martovsko skijanje

IStock

 

Za potpuno uživanje i prepuštanje čarolijama poslednjeg meseca zime, preporučujemo ti tri kozmetička proizvoda bez kojih se na sunčanu stazu ne izlazi:

  1. Zaštitni faktor

Izloženost štetnim uva i uvb zracima na planini je čak i snažnije nego leti na moru. Zato, koliko god ti se dopadalo preplanulo lice, važno je da na delove kože koji će biti izloženi suncu, pre izlaska na stazu naneseš preparat sa odgovarajućim zaštitnim faktorom.

 

  1. Podloga ili BB krema

Kvalitetna tečna podloga koju na lice naneseš pre izlaska na stazu, imaće višestruku funkciju : osetljivu kožu lica štitiće od hladnoće, vetra i snega i tako sprečiti isušivanje i oštećenja koja pod uticajem ovih spoljašnjih faktora mogu nastati. Osim toga, kvalitetne tečne podloge u sebi najčešće sadrže i zaštitni faktor, istovremeno kožu  štitiš i od uv zračenja. A tvoj ten izgleda besprekorno.

 

  1. Balzam za usne

      Suve i ispucale usne čest su i neprijatan pratilac zimovanja. Zato se od hranljivog balzama za usne ne odvajaj i često ga nanosi. Ako odabereš i neki atraktivnog pigmenta, šik izgled na stazi ti je zagarantovan.

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Baby Lips by Maybelline New York

  • True Match L'Oreal Paris

  • Dream Fresh BB by Maybelline New York

Povezane teme: nega, bb krema, tečni puder, usne

Registrujte se / Prijavite se