Za trepavice mekane poput pera

Dobro nam je poznato kako slepljene trepavice mogu da te izbace iz takta i potpuno poremete tvoje planove u tenutku kada se spremaš za izlazak. Verovatno si bezbroj puta promenila maskaru nakon samo par nanošenja i čini ti se da lagano posustaješ u ovoj borbi.

Samo za tebe, iz L'Oréal Paris laboratorija sada stiže Paradise Extatic maskara koja nudi rešenje ovog problema i obećava besprekoran eye look. Magična tečnost je upakovana u metalik-roze bočicu koja na prvi pogled privlači pažnju i jednostavno te mami da je probaš. Možeš da nam veruješ, prepusti joj se i nećeš pogrešiti.

Šta ova maskara radi za tvoje trepavice?

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Lansira tvoje trepavice pravo u raj! Da, baš tako bismo opisali oduševljenje efektom koji ova maskara postiže – savršeno definisane i razdvojene trepavice obojene intenzivno crnom bojom. Trepavice su lake poput pera jer specijalna ulja iz njene formule ne stvaraju osećaj težine i čine ih vazdušastim i mekanim.

Da li ova maskara može da se nanosi u više slojeva?

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Da, naravno. Svakim novim slojem ćeš primetiti kako tvoje trepavice postaju izražajnije. Uprkos svojoj laganoj formuli, Paradise Extatic maskara ti obećava dramatičan izgled trepavica i savršeno zavodljiv pogled.

Na kraju, kakva je četkica?

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Paradise maskara nema silikonsku četkicu, zbog čega ćeš biti još više uzbuđena. Sitne, fine dlačice sa četkice s lakoćom grle svaku trepavicu pojedinačno i donose joj intenzivnu crnu boju. Četkica je napravljena tako da se maskara jednostavno nanosi kako na gornje, tako i na donje trepavice. Uz četkicu kakvu u sebi krije bočica Paradise Extatic maskare nema mesta za grešku i još manje - umazane kapke. Ukratko – ovaj proizvod je tvoj makeup pomoćnik iz raja!

Pročitajte još: Kako da naneseš tečni ajlajner, a da ne pokvariš ceo makeup look

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako uklopiti šminku i frizuru za najluđu noć?

Donosimo ti nekoliko saveta kako da najbolje uklopiš šminku i frizuru i postigneš izgled kojim ćeš očarati prvo sebe, pa i sve druge...