Zablistajte poput slavne Latinoamerikanke: Eva Longorija otkriva tajne svoje lepote

 

Malo ko bi mogao da pretpostavi da je slavna glumica, koja se proslavila ulogom Gabrijele Solis u popularnoj seriji Očajne domaćice, već zakoračila u petu deceniju svog života.

Lepa Latinoamerikanka uspešno prkosi svojim godinama, a za njenu lepotu zaslužni su mali, ali efikasni trikovi, koje je rešila da nesebično podeli sa damama širom sveta.

Kada je u pitanju njena kosa, lepa Eva u šali često navodi da je imala mnogo sreće zbog toga što potiče iz Meksika, tvrdeći da se Meksikanke "prosto rađaju sa  prelepom kosom". Ipak, kako kaže, potrebno joj je nekoliko malih trikova kako bi njena kosa u svakoj prilici izgledala perfektno. 

- Jedna od mojih tajni je u blagom šamponu bez sulfata koji mojoj kosi daje blistav sjaj, ali što je najvažnije duže održava njenu boju, budući da je često tretiram farbom koja se upotrebom drugih vrsta šampona brže ispira. Uz to, često koristim uljane tretmane, koje nanosim na vlažnu kosu, a povremeno koristim i maske nakon kojih moja kosa izgleda zaista zdravo i sjajno - kaže Eva. 

 

Iako je, kako kaže, za lepotu njene kože najvećim delom zaslužna genetika, Eva tvrdi da joj u očuvanju mladalačkog izgleda dosta pomažu različiti tretmani lica kojima se podvrgava.

- Često idem na tretmane lica, koji uključuju mezoterapiju, nanošenje maski i upotrebu lasera. Budući da zbog posla svakodnevno koristim velike količine šminke, pred spavanje obavezno izdvojim vreme kako bih se posvetila čišćenju lica, najpre tonikom, a nakon toga obavezno nanosim hranljivu kremu.

 

Za šminkanje je, kako kaže, najvažnije takozvano blendiranje, odnosno sjedinjavanje boja pudera, korektora, rumenila ili senki.

- Moj lični šminker mi je ukazao na važnost pravilnog ujednačavanja tena i blendiranja senki i rumenila. Kada me pitaju koju nijansu koristim, svaki put odgovorim "na sebi imam oko deset različitih nijansi!" - kroz osmeh kaže lepa Latinoamerikanka.

Osim savršenog tena i uvek besprekornog make-upa, Evine trepavice su nešto što ni u jednoj prilici ne može da ostane neprimećeno, zbog čega su se njeni brojni fanovi zapitali da li je se podvrgavala tretmanu nadogradnje trepavica.

- Ne, nisu u pitanju nadograđene, već maskara sa efektom veštačkih trepavica! To je jedan od mojih omiljenih trikova kojim se služim već dugi niz godina - iskreno kaže lepa glumica.

 

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • La Pallete Ombree by L'Oreal Paris

  • Glam Bronze by L'Oreal Paris

  • Superstar by L'Oreal Paris

  • Infallible Matte 24h by L'Oreal Paris

Povezane teme: šminka, maskara, senčenje lica, nega, oči, tečni puder, puder, konturisanje, poznati, mat, trend, stil

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Profesionalno šminkanje: korak po korak

Želiš da se našminkaš kod kuće a da to izgleda kao da te je šminkao pravi makeup artist, ovo su koraci kojih treba da se pridržavaš i uspeh je zagaran...