Zablistajte tokom praznika: 5 make-up ideja koje će učiniti da budete zvezda svake praznične žurke

Sezona šljokica konačno je počela!

Praznične žurke predstavljaju idealnu priliku da se poigramo bojama i malo više od uobičajenog posvetimo šminkanju očiju. Neke dame u ovom periodu preferiraju svetlucave senke u uglovima očiju, druge se odlučuju za šljokice preko celog kapka. U svakom slučaju, make-up stručnjaci tvrde da su novogodišnji praznici pravo vreme da svoje lice ukrasimo sjajnim, svetlucavim i dobro pigmentisanim senkama!

Makeup stručnjak Majkl Entoni savetuje da nakon blagog smokey looka u braon boji, uz samu ivicu oka zalepimo svetlucave zvezdice. Ovaj neobičan izgled sigurno neće proći nezapaženo!


Šminker Val Garland predlaže da klasičan crni smokey izgled upotpunimo zlatnim svetlucavim prahom, koji ćemo naneti na unutrašnje uglove oka.


Osim toga, njegov predlog je i da nakon nanošenja bordo mat senke, kapak ukrasimo zlatnim ajlajnerom. Kako biste ovakav izgled zadržali tokom cele večeri, na kapak pre šminkanja nanesite prajmer, a zatim i puder u prahu.


Poznata francuska šminkerka Violette predstavila je idealan novogodišnji look, za koji će vam biti potrebni samo crni krejon i šljokice u zelenoj boji. Krejon nanesite uz donju i gornju ivicu kapka, a središnji deo popunite šljokicama - ovaj praznični izgled nikoga neće ostaviti ravnodušnim!


Još jedan savet poznate francuskinje oduševiće sve dame koje vole da eksperimentišu sa šminkom. Reč je o klasičnom mačkastom izgledu upotpunjenom roze šljokicama koje ćete naneti ispod donjih trepavica. Osim što ćete dobiti savršen praznični look, ovom tehnikom u velikoj meri ćete prekriti i podočnjake.
Pročitajte još: Kako da uklopite šminku i novogodišnju haljinu? 

Povezane teme: senke za oči, ajlajner, oči, trend, zimski make-up, novogodišnji look, praznični make up, šljokice, zimski trendovi, nova godina

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Parfemi koji će vas ugrejati tokom haldnih jesenjih dana!

Novi jesenji parfemi imaju moć da razigraju tmurne i hladne jesenje dane koji nam predstoje, ovo su parfemi koji će vas ugrejati izmamiti osmeh probud...