Zablistajte u trenutku: Rumenilo za svaku priliku

Pronalaženje savršene nijanse rumenila može biti dugotrajan proces. Većina dama često greši te odabere varijante koje ne odgovaraju njihovom tenu ili prilici za koju se ulepšavaju.

Previše blago rumenilo, isto kao i ono previše jako, može samo učiniti da izgledate lošije. Ipak, kada pronađete odgovarajuću nijansu, vaše lice će delovati svežije, a vi ćete biti spremne za svakodnevne životne izazove.

Kako biste odabrale idealnu nijansu rumenila, možete se koristiti jednim proverenim trikom.


Stanite ispred ogledala i lagano povucite svoju donju usnu. Boja koju vidite duž unutrašnjosti vaše usne odgovara idealnoj nijansi vašeg rumenila.

Međutim, vodite se i povodom za šminkanje.


U zavisnosti od prilike za koju se spremate, da li je u pitanju večernji izlazak ili pak dnevna šetnja sa prijateljicama, morate obratiti pažnju i na nijansu rumenila i prilagoditi je tome. Staro i već provereno pravilo je da se za veče stavlja intenzivnija šminka, dok je za dan neutralnija.

A šta ako želite više nijansi rumenila u jednom kompaktnom makeup proizvodu?


Onda će uz Maybelline New York Master Blush paletu vaša makeup rutina biti mnogo jednostavnija jer se u ovom setu nalaze sve nijanse koje su vam potrebne. Tu ćete pronaći kako nijanse koje odgovaraju svakom tipu tena, tako i nijanse za bilo koju priliku za koju se šminkate.

Na kraju, zapamtite da je rumenilo neizostavan deo makeup rutine svake moderne žene. Zbog toga, nemojte ga zaobilaziti u šminkanju jer će vašem licu dati potrebnu dozu svežine i blistavosti.

Pročitajte još: Makeup preobražaj: Instant jagodice

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Master Blush

    Poručite odmah

Povezane teme: rumenilo

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Moguća misija: Odabir prave nijanse rumenila

Malo rumenila na obraze i gotovo – govorile su naše bake. Zaista, malo rumenila na obrazima može biti dovoljno za svež izgled kome svaka od nas teži. ...