Zašto je BB krema pravi izbor za leto

Tokom letnjih dana našem licu je potrebna adekvatna zaštita od sunca, hidratacija, ali i toniranje kože.


Zato na neko vreme odložite sve jake pudere, a svom licu pružite baršunast izgled i pravilnu negu uz pažljivo odabranu podlogu. Kako biste postigli savršen prirodan izgled, ali i pružili svojoj koži svu potrebnu negu, vašem neseseru obavezno dodajte BB kremu, koja predstavlja kombinaciju hidratantne kreme, baznog pudera i kreme za zaštitu od sunčevih zraka.

Naš predlog je L'Oréal Paris Nude Magique BB krema.


Ona će vašoj koži pružiti celodnevnu hidrataciju za uvek svež ten i lice bez nesavršenosti zahvaljujući takozvanoj „druga koža“ pokrivnoj moći. Daće vam efekat prirodnog izgleda zahvaljujući laganoj, nemasnoj teksturi koja ne daje izgled maske. Pored toga, ova krema sadrži antioksidanse i pruža zaštitu od UV zračenja, koja je obavezna tokom letnjeg perioda.

Takođe, L'Oreal Nude Magique sadrži pigmente Color-OsmoseTM od kojih je načinjena super lagana formula, a koji su pomešani u posebno određenom odnosu da bi odgovarali svim tipovima i svim bojama kože.

Više na: 3 koraka za konturisanje svetlog tena

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream

    Poručite odmah

Povezane teme: bb krema

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

CC krema ili BB krema, pitanje je sad!

Pravo je vreme da obnoviš torbicu za šminkanje i osvežiš je proizvodima prilagođenim sunčanom periodu, bila to BB krema ili CC krema. A mi ti okrivamo...