Zašto je fiber maskara bolja od veštačkih trepavica

Prva asocijacija na zavodljiv pogled Adrijane Lime i Daucen Krus su vam veštačke trepavice? Mnogi veruju da volumen i dužinu trepavica mogu postići isključivo zahvaljujući ovom malom make-up triku, što je velika greška. Sve što vam je potrebno da osvajate pogledom jeste kvalitetna fiber maskara!

Moć maskare


Dobro je poznato da je za savršen make-up look neophodna besprekorna šminka ovog dela lica, kao i da je ponekad kvalitetna maskara sve što je potrebno za potpunu transformaciju. Imate samo pet minuta da se sredite? Maskara, malo rumenila i sjaj za usne sasvim su dovoljni! Doterujete se za neki važan event koji ste dugo iščekivali? Koliko god se šminkali, efekat neće biti zadovoljavajući ako oči nisu dovoljno naglašene!

U bilo kojoj situaciji, nema boljeg izbora od fiber maskare, koja predstavlja najnoviji korak u evoluciji omiljenog ženskog alata za ulepšavanje.

Najvažnije u vezi sa ovim proizvodom je činjenica da on ima upravo efekat veštačkih trepavica i čini da vaše oči izgledaju zanosno iz svakog ugla.

U čemu je trik?


Tajna fiber maskara krije se u neprimetnim i ultranežnim vlaknima, zahvaljujući kojima trepavice izgledaju i duže i deblje. Takođe, tu je i veći volumen, a linija trepavica je istaknuta, što sve zajedno čini oči čini izraženijima. Ne stvaraju se grudvice, što je posebno važno da bismo imale prirodniji i uredan izgled, a površina dlake izgleda glatko i nežno.

Trepavice su, pored toga, značajno uvijene, pa je rezultat korišćenja ovakve maskare seksepilan pogled kojem niko ne može da odoli, a efekat je fe-no-me-na-lan čak i ako su vaše trepavice prirodno kratke i retke.

Bonus savet: Nemaju sve fiber maskare sve nabrojane prednosti. Definitivno najbolji izbor na našem tržištu je L'Oreal Paris False Lash Superstar XFiber, koji pruža baš sve pomenuto: i dužinu, i debljinu, i uvijenost - ukratko, neodoljive trepavice!

Pročitaj više: 5 saveta za nanošenje maskare

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris False Lash Superstar XFiber

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči, trend

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izabrati šminku za svetao ten

To što imate svetao ten nije prepreka – naprotiv, možete pretvoriti boju svoje kože u svoj najveći adut tako što ćete odabrati prave makeup proizvode...