Zašto je fiber maskara bolja od veštačkih trepavica

Prva asocijacija na zavodljiv pogled Adrijane Lime i Daucen Krus su vam veštačke trepavice? Mnogi veruju da volumen i dužinu trepavica mogu postići isključivo zahvaljujući ovom malom make-up triku, što je velika greška. Sve što vam je potrebno da osvajate pogledom jeste kvalitetna fiber maskara!

Moć maskare


Dobro je poznato da je za savršen make-up look neophodna besprekorna šminka ovog dela lica, kao i da je ponekad kvalitetna maskara sve što je potrebno za potpunu transformaciju. Imate samo pet minuta da se sredite? Maskara, malo rumenila i sjaj za usne sasvim su dovoljni! Doterujete se za neki važan event koji ste dugo iščekivali? Koliko god se šminkali, efekat neće biti zadovoljavajući ako oči nisu dovoljno naglašene!

U bilo kojoj situaciji, nema boljeg izbora od fiber maskare, koja predstavlja najnoviji korak u evoluciji omiljenog ženskog alata za ulepšavanje.

Najvažnije u vezi sa ovim proizvodom je činjenica da on ima upravo efekat veštačkih trepavica i čini da vaše oči izgledaju zanosno iz svakog ugla.

U čemu je trik?


Tajna fiber maskara krije se u neprimetnim i ultranežnim vlaknima, zahvaljujući kojima trepavice izgledaju i duže i deblje. Takođe, tu je i veći volumen, a linija trepavica je istaknuta, što sve zajedno čini oči čini izraženijima. Ne stvaraju se grudvice, što je posebno važno da bismo imale prirodniji i uredan izgled, a površina dlake izgleda glatko i nežno.

Trepavice su, pored toga, značajno uvijene, pa je rezultat korišćenja ovakve maskare seksepilan pogled kojem niko ne može da odoli, a efekat je fe-no-me-na-lan čak i ako su vaše trepavice prirodno kratke i retke.

Bonus savet: Nemaju sve fiber maskare sve nabrojane prednosti. Definitivno najbolji izbor na našem tržištu je L'Oreal Paris False Lash Superstar XFiber, koji pruža baš sve pomenuto: i dužinu, i debljinu, i uvijenost - ukratko, neodoljive trepavice!

Pročitaj više: 5 saveta za nanošenje maskare

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris False Lash Superstar XFiber

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči, trend

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Proizvodi koje moraš isprobati ovog meseca

Sigurni smo da ćeš sa najvećim zadovoljstvom koristiti, ako ne sve, onda bar većinu beauty proizvoda koje smo brižljivo odabrali za tebe i stavili na ...