Zašto morate da isprobate color correcting korektore by @anastasijastasha

Verovatno sve, kao i ja, koristite neki korektor i obožavate ga. Međutim, dok nisam isprobala L'Oreal Infaillible Total Cover color correcting komplet korektora, nisam ni znala koliko mi je neophodan!


Ovaj proizvod je pravo rešenje za tamne podočnjake, akne, bubuljice, pigmentacije i fleke, crvenilo, ožiljke... Sve te nesavršenosti „nestaju“ zahvaljujući onjemu, a ovde ću vam opisati i na koji način.

Bež

Ovo je nijansa korektora koju ste verovatno svi koristili, a u ovoj paleti postoje čak tri bež nijanse. Treću, koja vuče na nijansu breskve, stavljamo prvo na podočnjake kako bi ih neutralisala (po pravilu, nijanse koje vuku na narandžastu imaju sposobnost da neutrališu plave tonove).

Mešajući prva dva bež korektora možete dobiri savršenu nijansu za vaše podočnjake, koja će nakon nanošenja biti ista kao prirodna nijansa vaše kože. Takođe, najsvetliju nijansu možemo koristiti i kao hajlajter, da naglasimo određene delove lica.

Ljubičasta

Ljubičasti korektor koristite kada ste umorni, mamurni ili iscrpljeni. On se ne stavlja na podočnjake već na donji deo obraza i daje koži dodatan sjaj. Isto se nanosi pre pudera, a neutrališe žućkast ten i žute podtonove na licu.

Zelena

Zelenu nijansu u poslednje vreme koristim verovatno najviše jer imam problem sa rozaceom (to vam je nešto poput kapilara na licu koji vam zarumene cele obraze). Kako bih neutralisala crvenilo, koristim zelenu boju pre pudera. Ovo je spas i za one koji imaju crvenilo na ili oko nosa, akne ili crvene bubuljice i slično.

Tekstura i nanošenje


Sve nijanse su kremaste i lake za blendiranje pa neće praviti problem kada preko nanesete tečni puder. Najbolje je da koristite beauty blender za nanošenje pudera ili odgovarajuću četku. Savetujem ravni sunđer kojim ćete utapkati puder preko korektora koje ste naneli, jer ne bi bilo dobro da kružnim pokretima izmešate sve boje.

Boje su veoma pigmentisane pa vam neće biti potrebne velike količine proizvoda da prekrijete nesavršenosti kože. Poželjno je naneti bazu pre njih, a same korektore je najbolje nanositi prstima jer su kremasti pa ih temperatura tela zagreje i lepo rasporedi po licu. Bonus savet: za sitne bubuljice možete pri nanošenju koristiti četkicu.

Pročitajte više: Pet razloga zašto je puder sa sunđerom bolji od običnog pudera by @anastasijastasha

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Infaillible Total Cover

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Nude Magique Cushion

    Poručite odmah

Povezane teme: senčenje lica, korektor

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Novembarski makeup trend: smokey eye boje bakra

Bez obzira da li spadaš u grupu makeup minimalista ili voliš jaku, upadljivu šminku i intenzivne boje, ovaj novembarski makeup trend je siguran iskora...