Zašto ne treba da se plašite burgundy senki za oči

Koliko vam je puta palo na pamet da makar na jedno veče postanete vamp, grandž ili ultra šik noseći burgundy senke za oči?


A koliko ste samo puta odustale od te pomisli jer ste smatrale da se nećete snaći u takvom makeup izazovu? Takođe, sigurni smo da ste u većini slučajeva pomislile da vam je za takav look potrebno mnogo truda i vremena. Zbog toga ste se u poslednjem trenutku predomislile, jer ovakve nijanse zahtevaju vladanje veštinom pravilnog nanošenja i kombinovanja sa ostatkom looka.

Sada smo mi tu da vam objasnimo zašto nikako ne treba da se bojite burgundy senki za oči. Ovakve nijanse jesu zahtevne, ali mi vam donosimo trikove uz pomoć kojih ćete prevazići taj strah i zaboraviti da ste ikada i bojale crvene boje! Pripremite se za sezonu vrelih noćnih izlazaka, jer ovakvom pogledu retko ko može da odoli.

Pre svega, sklonite kosu sa lica


Ovakav makeup look zahteva frizuru koja će vam otvoriti lice i akcenat staviti na vaše oči. Zatim, u odnosu na svoj ton kože, odaberite jarku crvenu nijansu iz Maybelline New York The Burgundy Bar palete koja će vaš pogled učiniti magičnim. U kombinaciji sa dugim trepavicama koje s ponosom nosi svaka moderna dama, odluka da koristite ovakve senke će biti pun pogodak.

Potom polako i precizno izvucite liniju ajlajnerom, a za najlakše nanošenje birajte zakrivljeni Sensational Liner

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Kao što za odevanje postoji rečenica „manje je više", tako to sada možete primeniti i na svoju šminku. Pošto će crvena senka za oči ostaviti poseban pečat na čitavo vaše večernje izdanje, obratite pažnju da ostatak lica bude umereno našminkan – to znači bez previše nanetog rumenila, bronzera i hajlajtera.

Da li sada shvatate zašto se ne treba bojati „vrelih“ burgundy senki za oči? Ovakav izgled možda zahteva eksperimentisanja i truda, ali se i te kako isplati!

Pročitajte još: Smoky eyes na nekoliko načina

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Maybelline Burgundy Bar Palette

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Sensational Liner

    Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, ajlajner, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Šminka za Dan zaljubljenih – 3 ideje za romantičan makeup look!

Stigao nam je Dan zaljubljenih! Ovu su tri nepogrešiva makeup izdanja za ovaj romantičan dan...