Želiš definisane i popunjene obrve bez puno truda? Ovo su olovke koje ćeš obožavati.

Želiš definisanje i popunjene obrve bez puno truda? Ovo su olovke koje ćeš obožavati.

Više nego ikad fokus makeup-a je na obrvama i očima! Svedene, divlje, razbarušene, laminirane pune ili tanje, obrve su must have i sva pažnja je uvek na njima. Sigurno se pitaš kako ih jednostavno, brzo i samostalno stilizovati. Verovatno već poseduješ u svom makeup-u neku od maskara Maybelline New York i imaš svoje favorite, a sada je vreme da nadješ favorita i kada su olovke za obrve u pitanju. Da li si probala neku od Maybelline New York olovaka za iscrtavanje i oblikovanje obrva? Otkrivamo ti kako da sa potpuno dva različita proizvoda dobiješ efektne obrve, lako i brzo a da odgovaraju tvom obliku lica i makeup-u.

Maybelline New York Express Brow Ultra Slim- ako je tvojim obrvama potrebno precizno iscrtavanje i popunjavanje obrva

Želiš definisanje i popunjene obrve bez puno truda? Ovo su olovke koje ćeš obožavati.

Uplovili smo u eru prirodnih i lepo stilizovanih obrva. Olovka za obrve je svakako idealan proizvod, koji će ti pomoći da na najbrži mogući način dođeš do željenog rezultata.

Maybelline New York Express Brow Ultra Slim je olovka za obrve koja će ti pomoći da precizno iscrtaš I popuniš svoje obrve. Ultra tanka olovka, od Maybellina New York je debljine 1,5 mm. Bez dosadnog zarezivanja, za iscrtavanje dlačice po dlačicu i postizanje prirodnog izgleda. Express Brow Ultra Slim je olovka koja se ne lomi. Lako se uklapa prema svakoj boji obrva i dolazi u 3 postojane, prirodne nijanse. Najbolje od svega je to što na drugoj strani ima češljić sa kojim možeš lako da izblendaš obrve I postigneš natural brow look.

Želiš definisanje i popunjene obrve bez puno truda? Ovo su olovke koje ćeš obožavati.

1.KORAK: Na prvom mestu iscrtaj a zatim popuni svoje obrve.  Samim vrhom olovke možeš precizno iscrtati obrve, dlačicu po dlačicu.

2.KORAK: Češljićem na drugoj strani olovke začešljaj popunjene obrve.

Maybelline New York Express Brow Satin Duo-olovka za guste i popunjene obrve

Ova 2 u 1 olovka za obrve zaista radi posao, ekspresno i jednostavno. Na jednoj strani Express Brow Satin Duo proizvoda nalazi se precizan vrh olovke koji pomaže da oblikuješ svoje obrve po želji. Sa druge strane te puderasti sundjer za postizanje intenziteta boje po tvojoj meri. A evo i kako se koristi:

1. KORAK: Definiši svoje obrve olovkom, koristeći kratke i lagane pokrete. Boja je intezivna, pa nema potrebe da grubo pritiskaš vrh olovke.

2. KORAK: Popuni obrve sundjerčićem koji je na drugoj strani olovke, ali tako da ispratiš prirodnu liniju obrva.

 

Kako bi upotpunila svoj eye makeup look i dodatno naglasila oči potrebna ti je dobra maskara. Viralna maskara od Maybelline New York Sky High (prodata u 10 miliona primeraka širom sveta) sada je dostupna i u varijanti sa intezivno crnim pigmentima.  Nova Sky High Cosmic Black  maskara za kosmički moćne trepavice i efekat beskrajne dužine. Sa ovom maskarom lako ćes postići volumen, četkica koja će lako dosegnuti do baš svih uglova tvojih trepavica je sve što moraš imati. Jednostavno i brzo! Formula ove maskare sadrži ekstrakt bambusa i vlakna i za tren oka učiniće tvoje trepavice neverovatno dugačkim. Maskara je pogodna čak i za one koji koriste kontakna sočiva. Sjajan izbor da zaokružiš svoj makeup look i ove jeseni budeš baš ti ta koja će postavljati trendove, bar kada je makeup na očima u pitanju.

Videla si i sama, nije nemoguće da dodješ do prirodnih, urednih i lepih obrva. Svima nam je potrebna olovka koja celu ,,muku’’ zvanu oblikovanje i popunjavanje obrva čini jednostavnom.

Maybelline New York je tu da sa svojim sjanim olovkama za obrve ti uštedi vreme.

Ukoliko nam i dalje ne veruješ da iscrtavanje i oblikovanje obrva može da bude jednostavno i brzo, vreme je da odeš do najbliže drogerije i sama se uveriš u to.

 Pročitaj jos: Krema za područje oko očiju: Koju izabrati i kada?

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Brow Ultra Slim 01 Blonde

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Express Brow Satin Duo Dark Brown 04

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black

    Poručite odmah

Povezane teme: oči, konturisanje, trend, nude, obrve, pribor za šminkanje, iskopiraj izgled, jesen, Maybelline New York

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ove frizure obeležiće proleće

Opuštena atmosfera koje lepše vreme donosi, inspiriše nas da se okrenemo jednostavnim, ali chic frizurama...