Ženski miris - ARMANI CODE CASHMERE

Armani Code 2006. postaje jedan od nezaobilaznih simbola zavođenja, a danas je legendarni deo dress codea koji igru zavođenja dovodi do sasvim novih razmera.

Armani Code istražuje i otkriva sve aspekte ženskog karaktera: svakoj ženi odgovara drugačiji miris, vrsta tkanine, boje i odevna kombinacija. Giorgio Armani je kroz Armani Code dizajnirao 'mirisnu odeću' za žene: ručno izrađenu, profinjenu i elegantnu. 

Ženski miris - ARMANI CODE CASHMERE


Predstavljamo Code Cashmere, novi dodatak liniji mirisa koju je započeo Armani Code, nakon kojeg je 2015. usledio Code Satin. Ova tri mirisa zamišljena su kao tri stilske kompozicije koje, svaka na svoj način, interpretiraju blistavu esenciju cveta pomorandže.

Zajedno sa suptilnim nijansama gurmanskih i cvetno-orijentalnih nota, stvara upečatljiv mirisni trag koji šapuće neponovljive priče o zavođenju.


Ženski miris Armani Code Cashmere 
 

Ženski miris - ARMANI CODE CASHMERE

Topao i podatan poput najmekše tkanine, Armani Code Cashmere donosi bogatu paletu kontrasta. Mirisni trag nepogrešivo otkriva blistavu notu cveta pomorandže, naglašenu jasminom sambacom. Veoma je senzualan i jednostavno nezaboravan pa se sa notama sunčanice i irisa prepliće u jedinstveni akord. On je intenzivno ljubičaste boje protkane svetlucavom ružičastom i odiše zagonetnošću, baš poput animalnih akorda kože, antilopa sa primesama cvetnih nota. 

Armani Code Cashmere najintenzivniji je miris iz kolekcije Armani Code. Reč je o ljubavnoj priči o poverenju, koju su zajednički ispričali Dominique Ropion i Carlos Benaïm (IFF), prožetoj toplim akordom bademovog mleka, za istinski mirisni užitak. 

Inspirisana upečatljivom notom cveta pomorandže, linija Armani Code utelovljuje suptilnu igru zavođenja, ples svetlosti i senke. Različiti, a prožeti istim prepoznatljivim stilom, mirisi kao da se pretapaju jedan u drugi. Takva je i Giorgio Armani žena – svestrana, elegantna i jedinstvena, žena koja se snalazi u svakoj situaciji, a miris bira u skladu sa svojim ličnim stilom oblačenja. 

Linija Armani Code za žene:

Armani Code 
 

Ženski miris - ARMANI CODE CASHMERE

Kombinacija cveta pomorandže prožetog notama meda, jasmina sambaca i dragocenih vrsta drveta koju su osmislili tvorci parfema Dominique Ropion, Carlos Benaïm i Olivier Polge otkriva smirenu i samouverenu ženu.

Ona je odvažna te zrači životnom radošću i prirodnom senzualnošću. Njenu figuru obavija haljina u omiljenoj Armanijevoj boji – plavoj. Njena privlačnost i harizmatična ličnost je fascinantna: to je jednostavno ona. Njen miris je profinjen i pažljivo izabran baš kao i haljina: esencija đumbira dodaje akordu cveta pomorandže i sorbetu od kruške pikantnu notu, obavijenu toplom sandalovinom. 

Armani Code Satin
 

Ženski miris - ARMANI CODE CASHMERE

Ovaj miris je poput suptilnog dodira…poput intenzivno crvene tkanine koja prati svaki pokret tela. Presijava se i blista kao noćna svetlost. Kako bi ovu čaroliju pretočio u miris, Dominique Ropion je naglasio blistavost cveta pomorandže uz pomoć esencije nerolija i apsoluta jasmina sambaca.

Armani Code Satin je mirisna priča o večernjoj proslavi, o veselom okupljanju starih prijatelja. Ona se oblači u skladu s dobrim raspoloženjem i zavodi uz zarazan smeh. Noć postaje sve intenzivnija: igri se pridružuje pačuli, a esencija burbon vanile i apsolut kakaa postaju sve opojniji i jači, baš kao i želja da zabava potraje zauvek. 

Pročitaj više: Nova Giorgio Armani trilogija radosti: voda, vazduh, sunce​

Povezane teme: parfem, toaletna voda, trend

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Brow University: Škola za jednostavno oblikovanje obrva

Koji god brow look da preferiraš, uz ova tri proizvoda postići ćeš ga s lakoćom i u samo par koraka. Otkrivamo ti njihove efekte i tehnike za savršeno...