Zimski make-up horoskop (drugi deo)

Vaga

Ovom astro znaku se smeši neodložno putovanje koje će spojiti posao i zadovoljstvo. Spremite vašu make-up torbicu, i nosite sa sobom proizvode bez koji ne možete da zamislite vašu rutinu, jer će vest o putu doći iznenada.

Škorpija

Uživajte u periodu koji predstoji, jer su vam zvezde potpuno naklonjene. Zato eksperimentišite u svakoj sferi života. Ne zapostavite svoju make-up rutinu i unesite inovacije i u ovaj segment. Vatreno crveni nokti su pun pogodak za svaku priliku. Pošto vam savetujemo nešto drugačje, probajte tradicionalni frenč manikir, ali sa crvenim lakom za nokte!

Strelac

Vatreni strelčevi ulaze u period potpunog disbalansa. Imamo savet za vas: Keep it simple! Neka tako izgleda i vaša make-up rutina. Za perfektan izgled dovoljna su vam samo tri proizvoda: maskara, korektor i balzam za usne.

 

Think #pink 💓💓💓💓

A photo posted by @_mymakeup__ on

Jarac

Januar je u znaku vatrenih jarčeva. Drage dame, opustite se, jer vam u ovom periodu sve ide od ruke. Savršeni izbor za ovaj period je moćni smokey look. Izazovite sebe i probajte ovu tehniku u nijansama poput ljubičaste, braon i indigo plave.

Vodolija

Zanosne vodolije konačno izlaze iz stresnog perioda. Vreme je za nove izazove u svim sferama života, pa taj entuzijazam prenesite i na vašu make-up torbicu. Počastite se senkama za oči u nude nijansama.

Ribe

Ovo je mesec u kom treba da se fokusirate na stvari koje vas čine srećnim. Iako je prošao period praznika i glamuroznog make-up-a, ne znači da su šljokice pale u zaborav.

Svetlucavi večernji make-up učiniće vas zvezdom svakog plesnog podijuma.

Pročitaj više o: Zimski make-up horoskop (prvi deo)

Povezane teme: šminka, maskara, senke za oči, astro

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Saveti kako da osvežiš svoj prolećni look i zaobiđeš prolećni umor na licu.

Iako se većina ljudi oseća energično i poletno kada stigne proleće pojedinci se mogu osećati baš suprotno, iscrpljeno i bezvoljno, reč je o prolećnom ...