Zlatni smoky eye look

Uz malo dodatnog sjaja i pažljivo izvučenim linijama, vaš pogled može postati neodoljiv.

Pogled od zlata


Više nije tajna da se zlatna boja vratila na velika vrata u makeup svet. Mnoge poznate ličnosti su već pokazale svoj gold eye look, a vi ga možete kreirati pažljivim odabirom senki koje ćete kombinovati.

Ukoliko želite da postignete misteriozan i zavodljiv izgled očiju, odlučite se za neku svetliju zlatnu senku za oči kojom ćete početi od unutrašnjosti oka, a potom lagano pređite u tamnije nijanse koje će dominirati spoljašnjim uglom vaših kapaka.

Dozvolite sebi da eksperimentišete


Maybelline New York The 24karat Nudes paleta senki za oči omogućava vam veliki izbor kombinacija, a najbolja stvar je što su najatraktivniji svetlucavi tonovi sada na jednom mestu. Za fantastičan i glamurozan izgled, savršen zlatni sjaj učiniće vaš pogled zavodljivim i nezaboravnim.

Glamur kao lični pečat


Glamurozna šminka više nije rezervisana samo za svečane prilike! Uz jednostavnu odevnu kombinaciju, zlatna smoky eye šminka može doprineti efektnom izgledu koji će vam pružiti savršenu dozu ležernosti i elegancije. Malo glamura ne može da škodi, zar ne?

Više na: Kako naneti senke prema obliku očiju

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The 24karat Nudes

    Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, oči, smoky eye

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

BESA X L'Oréal Paris: Makeup pripreme pred svečenu premijeru popularne domaće serije!

MakeUp tim je prošle nedelje prisustvovao svečanoj premijeri druge sezone popularne TV serije BESA, na kojoj su glumice Hana Selimović i Milica Zarić ...