Ampule za lice: sve što ste želeli da znate

Lice ti izgleda umorno, bez volumena, koža ti je suva i nedostaje joj blistavost? Ako je tvoj odgovor na ovo pitanje “da”, vreme je da u svoju bjuti rutinu uvrstiš i ampule za lice. Nemoj da te zavara malo pakovanje u kom dolazi ovaj proizvod – ampule za lice su izrazito moćno sredstvo u borbi protiv starenja.

Šta su to ampule za lice

Ako želiš da ti koža bude zdrava, hidrirana i blistava, ampule za lice će ti pomoći da stigneš do cilja. Ovaj proizvod osvojio je bjuti svet na prečac, a kada ga jednom isprobaš, biće ti jasno zašto. Ampule za lice su esencijalni deo nege – one hrane kožu, vraćaju joj volumen, vlagu i elastičnost. Ovaj proizvod sadrži koncentrisane aktivne sastojke za negu, pa je stoga i efikasniji u borbi sa znacima starenja od drugih proizvoda i krema za negu kože.

 

Kako izabrati prave ampule za lice?

Na tržištu ima zaista mnogo ampula za lice, pa se sigurno pitaš kako izabrati baš one koje će ti odgovarati. Da ne bi mnogo lutala, naša preporuka su L’Oréal Paris Revitalift Filler ampule za lice koje u sebi sadrže čistu hijaluronsku kiselinu i vitamin B5. Kombinacija aktivnih sastojaka za negu kože, vidno će povratiti volumen lica i hidrirati šest ključnih zona - zonu između obrva, zonu jagodica, obraza, vilice, usana, kao i konture lica. Kao što i sama znaš, ove zone su kritične za svaku ženu. Sigurni smo da i ti imaš bore na makar jednoj od ključnih zona – između obrva od mrštenja, na jagodicama, vilici i usnama od smejanja, a na obrazima i konturama lica od godina. L’Oréal Paris Revitalift Filler ampule za lice pomoći će ti da ublažiš bore baš na ovim, najkritičnijim mestima. Naravno, poboljšanje možeš očekivati nakon upotrebe svih sedam ampula koje se nalaze u pakovanju.

 

Zašto hijaluronska kiselina i vitamin B5?

Sigurno si do sada mnogo puta čula da je hijaluronska kiselina jedan od najvažnijih sastojaka proizvoda za negu kože, a da li si se zapitala zašto je to tako? Hijaluronska kiselina prirodno se nalazi u našem organizmu, njena funkcija je da zadržava vlagu. Baš zbog nje, naša koža je mekana i prirodno hidrirana u mladosti. Međutim, kako starimo, tako naše telo proizvodi sve manje hijaluronske kiseline, pa koža gubi elastičnost i vlagu, a samim tim i mladoliki izgled. Zato je neophodno nadoknaditi je, koristeći proizvode za negu kože. Ampule za lice sa hijaluronskom kiselinom odlično su rešenje jer su zbog koncentrisanih aktivnih sastojaka moćnije od drugih proizvoda za negu. Baš kao što hijaluronska kiselina hidrira, tako vitamin B5, hrani i podstiče regeneraciju kože, tako da je kombinacija ova dva sastojka, naročito u moćnoj ampuli, zaista blagotvorna za lice.

Kako ih koristiti?

Ampule za lice nanose se nakon čišćenja, a pre nanošenja  seruma ili kreme. Nakon što si dobro očistila lice gelom za čišćenje ili micelarnom vodom, otvori ampulu i nežno istresi sadržaj na dlan, a zatim nanesi proizvod na lice i vrat. Ono što bi trebalo da znaš, a što spade pod dobro čuvane tajne kozmetičkih salona, jeste da proizvode za negu kože prvo treba da utapkaš vrhovima prstiju, a zatim da nežno, kružnim pokretima masiraš kožu. Kreni od brade prema slepoočnicama, nežno masirajući kožu. Zatim, od vrha usana ka čelu, dobro umasiraj proizvod. Ne preteruj sa pritiskom, ali nemoj biti ni mnogo nežna, a kako bi dodatno poboljšala cirkulaciju, stegni ruke u pesnice i člancima masiraj kožu. Sačekaj da koža potpuno upije tečnost pre nego što nastaviš sa bjuti rutinom.

7 ampula za 7 dana

Pakovanje L’Oréal Paris Revitalift Filler sadrži sedam ampula koje treba koristiti sedam dana za redom, za najbolji učinak. Nakon prve ampule, primetićeš da je koža intenzivno hidrirana, a nakon sedmog dana, vratiće joj se tonus i mladalački izgled. Primetićeš da je tvoja koža boljeg volumena, elastičnija i revitalizovana, a sve zahvaljujući hijaluronskoj kiselini koja obnavlja volumen kože, i vitaminu B5 koji pomaže u njenoj revitalizaciji.

Da li si već isprobala L’Oréal Paris Revitalift Filler ampule za lice? Podeli sa nama u komentarima svoje utiske!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Revitalift Filler Ampoules

    Poručite odmah

Povezane teme: nega, anti-age, tutorial, proleće, dnevna rutina, večernja rutina, Loreal Paris, nega lica, hijaluronska kiselina, ampule za lice

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da prepoznaš puder koji će odgovarati potrebama tvoje kože?

Puder makeup proizvod koji se bira pažljivo, evo kako da izabereš onaj koji odgovra potrebama tvoje kože...