Garnier micelarna voda: kultni proizvod je napunio 5 godina!

Retko se desi da neki proizvod toliko oduševi kupce kao što je slučaj sa Garnier micelarnom vodom. Ovaj proizvod ubrzo je osvojio korisnike, a evo i zašto:

10 razloga zašto je Garnier micelarna voda toliko uspešna na tržištu

1. Iako je priča Garnier micelarne vode započela 2014. godine u Evropi, sada je dostupna u čak 64 zemlje.

2. Garnier micelarna voda je i pet godina nakon lansiranja najprodavanija micelarna voda u svetu!

 Garnier micelarna voda: kultni proizvod je napunio 5 godina!

3. Svake sekunde u svetu se proda čak 2,5 Garnier micelarne vode, a samo u Srbiji se svakih šest minuta proda po jedno pakovanje ovog proizvoda. Micelarna voda u pakovanju od 400 ml, dovoljna je za neverovatnih 200 puta skidanja šminke.

4. Samo pet godina od lansiranja ove micelarne vode, ona je dostupna u širokom rasponu. Danas postoje Garnier micelarne vode za određene tipove kože, za uklanjanje vodootporne, jake šminke.

5. Za uklanjanje kompletne šminke i nečistoća sa lica uz pomoć Garnier micelarne vode potreban ti je samo jedan tupfer.

 

6. 98% žena koje su testirale proizvod je izjavilo da im je koža nakon Garnier micelarne vode potpuno čista i bez ostataka i tragova šminke.

7. Garnier micelarna voda uspešno čisti i uklanja šminku sa lica, očiju i usana i u prodaji je možeš naći u pakovanjima različitih formata, od 700 ml, 400 ml i 125 ml i čak u pakovanju predviđenom za putovanja od samo 100 i 125 ml.

8. Micelarna tehnologija na osnovu koje je napravljena ova micelarna voda je izuzetno efikasna za sve tipove kože, pa čak i za osetljivu kožu.

9.  Kombinacijom fantastične micelarne tehnologije sa posebnim uljima za uklanjenje najupornije i vodootporne šminke, nastala je prva dvofazna micelarna voda sa uljem argana.

10. Fabrike u kojima se proizvodi micelarna voda su fabrike održivog razvoja a svaka flaša Garnier micelarne vode kreirana je isključivo uz optimalnu uštedu energije i resursa. Pored toga, svaka flaša Garnier micelarne vode je 100% reciklirajuća, nakon uklanjanja deklarativne nalepnice.

 

Micelarna tehnologija

A zašto je micelarna voda toliko efikasna? Zbog micelarne tehnologije, gde micelari funkcionišu kao magneti koji privlače višak sebuma, prljavštinu, šminku i zagađenja na tvojoj koži. Zahvaljujući njima nema više potrebe za trljanjem i pritiskanjem tupfera na lice, kao ni za drugim vidom uklanjanja šminke koji može naštetiti tvojoj koži. Skidanje šminke nikada nije bilo lakše, praktičnije i efikasnije. 

Ako si već zavolela Garnier micelarnu vodu onda ćeš ovaj proizvod obožavati!

Garnier inovacijama nema kraja! Tehnološki napredak micelarne tehnologije je još više unapređen i pojačan. Kombinacijom micelara u ulja za skidanje šminke, kao i arganovog ulja, nastala je prva Garnier dvofazna micelarna voda na bazi ulja, koja skida i najuporniju, tešku i dugotrajnu šminku u jednom potezu i koja takođe uklanja i vodootpornu šminku sa istom lakoćom.

Potrebno je samo da bočicu pre upotrebe protreseš kako bi se ove dve komponente pomešale, a nakon toga je uklanjanje i najteže šminke zagarantovano. Zahvaljujući arganovom ulju masne tragove koji ostaju nakon korišćenja neke druge micelarne vode možeš da zaboraviš, jer će ovo ulje bogato vitaminom E pospešiti hidrataciju tvoje kože, lice će nakon njega biti glatko i nežno.

 

Odaberi odgovarajuću Garnier micelarnu vodu za svoj tip kože

Za održavanje higijene tvog lica najbitnije je da znaš koji tip kože imaš i da svoje lice neguješ u skladu sa tim. Garnier se pobrinuo i da ti to olakša uz pomoć proizvoda koji se razlikuju po bojama u zavisnosti od tipa kože:

- Roze micelarna voda – za osetljivu kožu

- Zelena micelarna voda – za osetljivu i kombinovanu kožu

- Žuta micelarna voda – za jaku i vodootpornu šminku (pogodna čak i za osetljivu kožu) 

 

Svoju Garnier micelarnu vodu izaberi po tipu kože, a bilo bi dobro da pored obične, roze ili zelene, idealne za svakodnevnu upotrebu, u neseseru imaš i dvofaznu micelarnu vodu kojom ćeš skidati jaku šminku nakon žurki, venčanja ili proslava gde je teška šminka neophodna.

Da li je i tebi Garnier micelarna voda omiljeni proizvod za skidanje šminke? Ostavi nam svoje mišljenje u komentarima!

Pročitaj još: Hidratantni Gel Hyaluronic Aloe Jelly: fuzija aloje vere i hijaluronske kiseline

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Garnier Micellar Cleansing Biphase Water in Oil 400ml

  Poručite odmah
 • Garnier Micellar Cleansing Water For Sensitive Skin 400ml

  Poručite odmah
 • Garnier Micellar Cleansing Water Combination Skin 400ml

  Poručite odmah
 • Garnier Micellar Cleansing Water For Sensitive Skin 700ml

  Poručite odmah
 • Garnier Micellar Cleansing Water For Sensitive Skin 125ml

  Poručite odmah
 • Garnier Micellar Cleansing Biphase Water in Oil 100ml

  Poručite odmah

Povezane teme: nega, zaštita kože, nega lica, Garnier

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolje kreme za negovane ruke tokom zime

Naše ruke su zimi izložene hladnoći pa su sklone sušenju, perutanju one su vrlo često u kontaktu sa vodom izložene raznim sapunima, deterdžentima koji...