Garnier se pridružuje aktivnoj borbi protiv virusa Korona

Garnier se pridružuje aktivnoj borbi protiv virusa Korona

Od 1904. godine Garnier može da se pohvali sa efikasnim i inovativnim proizvodima u kozmetičkoj industriji. Ovaj, prepoznatljivi porodični brend, aktivno se pridružio borbi protiv virusa COVID-19 na nekoliko različitih načina.

Značajna novčana donacija brenda Garnier

Garnier donira milion evra u znak podrške internacionalnoj organizaciji Crvenog krsta, koja je poznata kao jedna od najvećih humanitarnih mreža u svetu, koja pomaže onima kojima je pomoć neophodna. Doniranim sredstvima će se omogućiti preko potrebna pomoć, onima koji su najviše pogođeni virusom COVID-19.

Garnier donira svoj najnoviji proizvod

U sklopu internacionalnog programa solidarnosti L’Oreal Grupe, Garnier je započeo proizvodnju i distribuciju miliona jedinica svog novog proizvoda, gela za čišćenje ruku, koje će biti donirane partnerima i njihovim zaposlenima u maloprodajnim objektima, koji su radili tokom pandemije i koji se i dalje, pored medicinskog osoblja, nalaze u prvim redovima u borbi protiv virusa COVID-19.

Na ovaj način Garnier još jednom pokazuje koliko misli na one koji neumorno rade da učine naše živote lepšim i kvalitetnijim. Iz Garniera, veruju da je njihova odgovornost da na ovaj način podrže one koji su u prvim redovima u borbi protiv ovog virusa svakodnevno, kao i da pomognu da se zaštiti najugroženije stanovništvo širom sveta.

Garnier gel za čišćenje ruku

Garnier se pridružuje aktivnoj borbi protiv virusa Korona

Garnier gel za čišćenje ruku uskoro će se naći i u prodaji. On se ne ispira i efikasno čisti ruke. Koristi ga samo za ruke i nemoj ga nanositi na lice i na ispucalu ili iziritiranu kožu.

Pročitaj još: Isprobali smo Garnier BIO liniju proizvoda

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Garnier Pure Active Purifying Hand Gel Hydro-Alcoholic

Povezane teme: nega, zaštita kože, dnevna rutina, osetljiva koža, Garnier, Garnier BIO, Gel za čišćenje ruku, Borba protiv virusa COVID 19, Garnier Pure Active Purifying Hand Gel Hydro-Alcoholic

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Proizvodi koje moraš isprobati ovog meseca

Sigurni smo da ćeš sa najvećim zadovoljstvom koristiti, ako ne sve, onda bar većinu beauty proizvoda koje smo brižljivo odabrali za tebe i stavili na ...