Hidratantni Gel Hyaluronic Aloe Jelly: fuzija aloje vere i hijaluronske kiseline

UGASI ŽEĐ SVOJE KOŽE!

Ako tražiš proizvod koji će savršeno hidrirati tvoju kožu, na pravom si mestu! Garnier predstavlja jedinstvenu fuziju aloje vere i hijaluronske kiseline – hidratantni gel Hyaluronic Aloe Jelly. Verovatno već i sama znaš da je aloja vera blagotvorna, a da hijaluronska kiselina čini čuda za kožu. Inovativni hidratantni gel, Hyaluronic Aloe Jelly, spojio je ova dva sastojka u formulu neodoljive gelaste teksture i to sa 96% sastojaka prirodnog porekla! 

Hidratantni Gel Hyaluronic Aloe Jelly: fuzija aloje vere i hijaluronske kiseline

INOVATIVNA GELASTA TEKSTURA

Proizvodi za svakodnevnu negu kože u formi gela su sve popularniji u bjuti svetu. Garnier je išao u korak sa trendovima i kreirao Hyaluronic Aloe Jelly. Možda si navikla da koristiš kreme za lice, ali kada jednom isprobaš Hyaluronic Aloe Jelly, videćeš sve prednosti gelaste teskture. Proizvodi gelaste teksture su lakši od kreme, odlično zadržavaju vlažnost i efikasni su u hidrataciji kože. Kada naneseš Hyaluronic Aloe Jelly na lice, biće ti jasno koliko je zapravo gelasta tekstura prijatna, koliko doprinosi hidrataciji i kako pruža osećaj svežine, bez masnih tragova.

SAVRŠENA FUZIJA: ALOJA VERA I HIJALURONSKA KISELINA

Aloja vera važi za blagotvornu biljku koja veoma pozitivno utiče na kožu, daje joj potrebnu hidratantnost bez masnog osećaja na licu. S druge strane, hijaluronska kiselina, prirodno se nalazi u koži, vraća joj jedrinu i hidrira je, ublažava vidljivost sitnih bora, a ukoliko budeš redovno koristila proizvode sa hijaluronom, tvoja koža će biti mekša, nežnija i blistavija. Ono što ovu supstancu čini jedinstvenom jeste to što ona može da zadrži 1000 puta veću količinu vode, osiguravajući ti tako najbolju moguću hidrataciju kože. Kao što vidiš, ova dva sastojka i samostalno imaju velike benefite za kožu, a zamisli koliko će tek njihova kombinacija biti blagotvorna. Baš zato iz Garnier-a stiže hidratantni gel, Hyaluronic Aloe Jelly, koji spaja ova dva sastojka. Isprobaj ga i oduševiće te blagotvornost organske aloje vere u kombinaciji sa hidratantnim svojstvima hijaluronske kiseline prirodnog porekla, kao i inovativna, sveža gelasta tekstura.

Hidratantni Gel Hyaluronic Aloe Jelly: fuzija aloje vere i hijaluronske kiseline

SASTOJCI PRIRODNOG POREKLA

Garnier je apsolutno posvećen kreiranju proizvoda na bazi prirodnih sastojaka, a zalaže se i za očuvanje životne sredine, održivi razvoj i opstanak sveta za buduće generacije. Zbog toga je hidratantni gel Hyaluronic Aloe Jelly izrađen od 96% sastojaka prirodnog porekla, sadrži organsku aloju veru i hijaluronsku kiselinu prirodnog porekla, pa možeš biti sigurna da dobijaš samo najbolje iz prirode. Preostalih 4% obezbeđuje prijatnu teksturu i dobro očuvanje formule.

Hidratantni Gel Hyaluronic Aloe Jelly: fuzija aloje vere i hijaluronske kiseline

Klikni na link ispod i isprobaj Hyaluronic Aloe Jelly – fuziju organske aloje vere i hijaluronske kiseline prirodnog porekla, savršeno kombinovane u gelastoj teksturi, koja će hidrirati tvoju kožu, ostavljajući nezaboravan osećaj na njoj.

Garnier, prirodno!

Pročitaj još: Isprobali smo Garnier BIO liniju proizvoda

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Garnier Hyaluronic Aloe Jelly

    Poručite odmah

Povezane teme: nega, anti-age, zaštita kože, proleće, dnevna rutina, večernja rutina, osetljiva koža, krema za lice, nega lica, Garnier, hijaluronska kiselina, hidriranje kože

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Krenimo u avanturu protiv neželjenih bora oko očiju!

Znaj da je s godinama proizvodnja kolagena sve manja, što dovodi do postepenog gubitka elastičnosti kože, sitne linije se polako pojavljuju oko očiju,...