Kako da zablistaš u jednom potezu

Kako da zablistaš u jednom potezu

Umorna i bleda koža

Tvoja kože vremenom gubi svoju prirodnu i zdravu boju, ali i svoj sjaj. Ona je kao i svaki drugi organ u telu, podložna promenama i uticajima iz spoljašnje sredine. Najviše promena možeš da zapaziš u odnosu na reflektovanje svetlosti na koži.

Kada su ćelije kože zdrave i vitalne, onda se svetlost o tvoju kožu odbija poput ogledala, čineći je tako svetlijom, zdravijom i jedrijom. Ukoliko vidiš da koža upija svetlost, ali da se ona ne reflektuje na koži i da se promenila boja kože, kao i da je ona postala bleđa i manje jedra nego ranije, to su znaci promena ćelija tvoje kože.

Brzi ritam života i njegov uticaj na tvoju kožu

Pad imuniteta nije jedina posledice lošeg i brzog života koji većina nas vodi danas. Pored njega, na tvojoj koži takođe mogu da se vide različiti uticaji iz spoljašnje sredine, od lošeg i nezdravog načina života, ali i lošeg stanja unutrašnjosti tvog organizma.
Kako da zablistaš u jednom potezu

Neki od osnovnih uzroka lošeg stanja kože su:

-Životni stil: pušenje, nezdrava ishrana, nedostatak spavanja i fizičkih aktivnosti, konzumiranje alkohola...

-Dehidrirana koža – koža izgleda beživotno i imaš neprijatan osećaj zatezanja na licu

-Oštećenja od sunca zbog neadekvatne zaštite

-Starenje

Koraci za oporavak umorne i blede kože

Ukoliko želiš da kreneš sa oporavkom kože, savetujemo ti promenu životnog stila ili makar da ubaciš više fizičkih aktivnosti u svoju svakodnevnicu, kao i da redovno hidriraš svoju kožu, bez obzira na to koji je tvoj tip kože i da se ubuduće adekvatno zaštitiš od sunca.

Ali naročito preporučujemo da tvoja dnevna rutina po pitanju higijene lica, bude zasnovana na upotrebi micelarnih voda, za uklanjanje šminke i nečistoća sa lica. Na ovaj način ćeš biti uverena da si kompletno očistila svoju kožu i obezbedila joj potrebnu negu pred spavanje.

Micelarna tehnologija

Ono što micelarnu tehnologiju čini posebnom jesu micele, koje poput magneta privlače svu nečistoću na licu, koja se uz pomoć tupfera izuzetno lako uklanja. Dakle, nema potrebe za upornim trljanjem, pritiskanjem i sličnim postupcima. Micele sve to rade za tebe!

Najbolje od svega je što u prodaji možeš pronaći micelarne vode koje se razlikuju prema potrebama tipova kože. Pa ti savetujemo da uvek biraš one koje su predviđene za baš tvoj tip kože.

Micelarna voda sa ružinom vodom

Garnier micelarna voda sa ružinom vodom je najnoviji proizvod brenda Garnier, koja je namenjena osetljivoj i kozi bez sjaja. Micelarna voda je obogaćena ružinom vodom, koja je ekstraktovana iz cveta ruže Damascena, koja će tvoju kožu ućiniti blistavom i sjajnom.

Micelarna voda sa ružinom vodom:

-Uklanja šminku

-Čisti

-Pruža blistavu i sjajnu kožu

Ruže, iz kojih se dobijaju aktivni sastojci ovog proizvoda, su uzgajane u različitim delovima zemlje, poput Bugarske, Turske i Irana, što znači da je ružina voda prirodnog porekla i da je ova micelarna voda kreirana pomoću obnovljivih sastojaka iz prirode.

Kako da zablistaš u jednom potezu

Pored toga, micelarna voda sa ružinom vodom, sadrži i glicerin, koji će pružiti intenzivnu hidrataciju tvojoj koži. Glicerin će sprečiti isušivanje tvoje kože i njeno zatezanje i osiguraće višečasovnu hidrataciju kože, čak i do 4 časa. pH vrednost ove micelarne vode je ista kao i pH vrednost obične vode.

Iz brenda Garnier su na sve mislili prilikom kreiranja ovog inovativnog proizvoda, pa su se tako pobrinuli i da ovo bude veganska formula, tacnije da ne sadrzi forumule zivotinjskog porekla.

Ambalaza je 100% reciklabilna!

Da li i ti vodiš bitku sa kožom bez sjaja? Piši nam u komentarima!

Pročitaj još: Zaštiti se od sunca po izlasku iz kuće

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Garnier Rose Water Clean and Glow

    Poručite odmah

Povezane teme: nega, dnevna rutina, večernja rutina, skidanje šminke, osetljiva koža, čišćenje lica, Garnier, hidriranje kože, suva koža, Micelarna voda sa ružinom vodom

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da zaštitiš kožu tokom zime?

Ako ove sezone želiš da svojoj koži pružiš hidrataciju, za tebe smo izdvojili fenomenalne preparate sa kojima ne možeš da pogrešiš...