Kiehl’s predstavlja renovaciju za 24-satnu hidrataciju bez masnog sjaja

Nedavna istraživanja klimatskih promena govore da svet postaje topliji i vlažniji – što bi moglo stvarati probleme osobama sa masnom kožom. Zapravo čak i povećanje temperature od 1 °C može rezultirati povećanjem stvaranja sebuma od 10%1 – zbog čega se koža može činiti masnijom i biti sklonija aknama i bubuljicama. Masniji tipovi kože takođe su skloniji dehidrataciji i oštećenju zaštitne barijere kože zbog prekomernog uklanjanja viška sebuma sa kože u želji da ne bi izgledala sjajno.

Kao odgovor na rastuću potrebu potrošača za hidratacijom bez masnog sjaja, Kiehl’s ponosno predstavlja novo i poboljšano izdanje Ultra Facial Oil-Free gel kreme – sa stručno osmišljenom formulacijom za mešovitu i masnu kožu. Prvi put predstavljena 2013. godine, nova formulacija bez alkohola ima istu omiljenu teksturu gela koji pruža trenutni osjećaj hlađenja, s novom, specijalizovanom tehnologijom sastojaka koji smanjuju izgled viška sebuma na koži. Brzo se upija i daje svež osećaj bez ostavljanja tragova. Ultra Facial Oil Free gel krema klinički dokazano* pruža dugotrajnu, esencijalnu hidrataciju i smanjenje sjaja mešovite i masne kože – čak i u uslovima ekstremne toplote, vlage i zagađenja.

Pružajući trenutan osjećaj hlađenja po nanošenju, Ultra Facial Oil-Free gel krema sadrži kombinaciju sastojaka koja uključuje glacijalni glikoprotein, koji se originalno dobija iz morskih glečera i inovativne sitne čestice aminokiselina. Jedinstvena tekstura brzoupijajućeg gela dubinski hidrira kožu i pomaže u sprečavanju gubitka vode, istovremeno smanjujući osjećaj masnoće za 27%, vidljivi sjaj za 24% i izgled proširenih pora za 12% u samo 14 dana. Nakon nanošenja koža je 99% više hidrirana i ne masti se do 8 sati.

NOVO! Sitne čestice aminokiselina

Formulacija sa sitnim česticama aminokiselina pomaže u smanjenju prekomernog stvaranja masnoće, čime se s vremenom smanjuje sjaj lica i vidljive pore.

Glacijalni glikoprotein

Reč je o dobro poznatom sastojku linije Ultra Facial s jedinstvenom sposobnošću opstanka u ekstremnim uslovima. Ovaj sastojak formulacije dubinski hidrira kožu kako bi je zaštitio i pomogao sprečiti gubitak vode.

U ispitivanju potrošačke percepcije:

Trenutno:

81% potrošača slaže se da se proizvod upija u nekoliko sekundi

90% potrošača slaže se da koža deluje čisto

Nakon 3 dana:

95% potrošača slaže se da koža deluje hidrirano

86% potrošača slaže se da koža izgleda ujednačeno

Nekomedogena formulacija klinički je ispitana u ekstremnim klimatskim uslovima od 25 – 36 °C i gde prosječna dnevna vlažnost dostiže preko 80%

Pročitaj još: Najtraženiji Kiehl's proizvodi stižu u obliku gotovih setova

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Gel Cream

Povezane teme: nega, zaštita kože, dnevna rutina, osetljiva koža, krema za lice, nega lica, nega kože, Kiehl's, masna koža

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Tissue maske za lice. Da li si probala novi trend? Instant lepotu iz kesice

Hidratacija lica je neophodna tokom čitave godine, ali krema za lice više nije jedini proizvod na tržištu. Novi trend su tissue maske za lice...