Kiehl’s predstavlja renovaciju za 24-satnu hidrataciju bez masnog sjaja

Nedavna istraživanja klimatskih promena govore da svet postaje topliji i vlažniji – što bi moglo stvarati probleme osobama sa masnom kožom. Zapravo čak i povećanje temperature od 1 °C može rezultirati povećanjem stvaranja sebuma od 10%1 – zbog čega se koža može činiti masnijom i biti sklonija aknama i bubuljicama. Masniji tipovi kože takođe su skloniji dehidrataciji i oštećenju zaštitne barijere kože zbog prekomernog uklanjanja viška sebuma sa kože u želji da ne bi izgledala sjajno.

Kao odgovor na rastuću potrebu potrošača za hidratacijom bez masnog sjaja, Kiehl’s ponosno predstavlja novo i poboljšano izdanje Ultra Facial Oil-Free gel kreme – sa stručno osmišljenom formulacijom za mešovitu i masnu kožu. Prvi put predstavljena 2013. godine, nova formulacija bez alkohola ima istu omiljenu teksturu gela koji pruža trenutni osjećaj hlađenja, s novom, specijalizovanom tehnologijom sastojaka koji smanjuju izgled viška sebuma na koži. Brzo se upija i daje svež osećaj bez ostavljanja tragova. Ultra Facial Oil Free gel krema klinički dokazano* pruža dugotrajnu, esencijalnu hidrataciju i smanjenje sjaja mešovite i masne kože – čak i u uslovima ekstremne toplote, vlage i zagađenja.

Pružajući trenutan osjećaj hlađenja po nanošenju, Ultra Facial Oil-Free gel krema sadrži kombinaciju sastojaka koja uključuje glacijalni glikoprotein, koji se originalno dobija iz morskih glečera i inovativne sitne čestice aminokiselina. Jedinstvena tekstura brzoupijajućeg gela dubinski hidrira kožu i pomaže u sprečavanju gubitka vode, istovremeno smanjujući osjećaj masnoće za 27%, vidljivi sjaj za 24% i izgled proširenih pora za 12% u samo 14 dana. Nakon nanošenja koža je 99% više hidrirana i ne masti se do 8 sati.

NOVO! Sitne čestice aminokiselina

Formulacija sa sitnim česticama aminokiselina pomaže u smanjenju prekomernog stvaranja masnoće, čime se s vremenom smanjuje sjaj lica i vidljive pore.

Glacijalni glikoprotein

Reč je o dobro poznatom sastojku linije Ultra Facial s jedinstvenom sposobnošću opstanka u ekstremnim uslovima. Ovaj sastojak formulacije dubinski hidrira kožu kako bi je zaštitio i pomogao sprečiti gubitak vode.

U ispitivanju potrošačke percepcije:

Trenutno:

81% potrošača slaže se da se proizvod upija u nekoliko sekundi

90% potrošača slaže se da koža deluje čisto

Nakon 3 dana:

95% potrošača slaže se da koža deluje hidrirano

86% potrošača slaže se da koža izgleda ujednačeno

Nekomedogena formulacija klinički je ispitana u ekstremnim klimatskim uslovima od 25 – 36 °C i gde prosječna dnevna vlažnost dostiže preko 80%

Pročitaj još: Najtraženiji Kiehl's proizvodi stižu u obliku gotovih setova

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Gel Cream

Povezane teme: nega, zaštita kože, dnevna rutina, osetljiva koža, krema za lice, nega lica, nega kože, Kiehl's, masna koža

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

No makeup makeup look u 6 jednostavnih koraka

Jedan od najpoželjnijih načina šminkanja tokom leta je no makeup makeup look. Međutim, nemoj dozvoliti da te naziv ovog trenda odvede u pogrešnom smer...