Kiehl's: sve što niste znali o poznatom skincare brendu

Kiehl's: sve što niste znali o poznatom skincare brendu

Ukoliko nisi upoznata sa Kiehl’s brendom i njihovim proizvodima vrhunskog kvaliteta za negu lica, tela i kose, mi ćemo ti približiti njegove vrednosti i tradiciju kako bi uvidela šta je to što ovaj brend čini posebnim na tržištu.

Dugogodišnja tradicija

Kiehl’s je prepoznatljiv po svom jedinstvenom i bogatom nasleđu i znanju iz područja kozmetike, farmacije, botanike i medicine, ali i posebnoj posvećenosti kupcu. Dakle, u srži ovog brenda, sve je podređeno individualnim potrebama kupaca, počev od istraživanja sastojaka i testiranja sigurnosti formula, pa sve do uređenja enterijera lokalnih prodavnica, njihovog koncepta isprobavanja proizvoda pre kupovine, pa sve do njihovog vrhunskog spektra usluga.

Spoj klasične apoteke i moderne prodaje

Kiehl's je 1851. godine osnovan kao tipična apoteka 19. veka, koja je snabdevala građane Njujorka farmaceutskim tonicima i lekovitim mastima dobijenim iz prirodnih sastojaka, pa ih personalizovala kako bi udovoljila potrebama klijenata.

Kiehl's: sve što niste znali o poznatom skincare brendu

Tadašnji popularni proizvodi bili su „eliksir“ vitalnosti i proizvodi protiv gubitka kose. Svi proizvodi su se ručno izrađivali u prostorima apoteke, pa se taj način poslovanja održalo sve do 1960. godine, kada se ukinulo farmaceutsko posluživanje i homeopatski preparati. Pažnja se usmerila na razvoj i prodaju proizvoda za kožu i kosu baziranih na prirodnim sastojcima koji su učinili Kiehl's slavnim.

Kao simbol tradicije i poštovanja prema počecima, danas, nakon više od 165 godina, svi zaposleni i dalje nose mantile, a i sam izgled prodavnice se nije puno promenio. Osim mantila koje su ostale i do danas, zadržali su se i Kiehl's-ovi biljni tonici! Calendula Herbal – Extract Toner i Cucumber Herbal Alcohol – Free Toner samo su neke od formula inspirisanih lekovitim biljem i botanikom.

Vrhunski način usluživanja kupaca i neprocenjiva pomoć

Ono što posebno izdvaja Kiehl’s brend na tržištu jeste njihov vrhunski način usluživanja kupaca, gde se posebna pažnja posvećuje svakom kupcu pojedinačno i neprocenjiva pomoć u vidu besplatne analize kože.

Ovo nije još samo jedna radnja gde će te dočekati nasmejano lice, već i stručno osoblje. Svaki Kiehl’s savetnik za negu je upoznat sa posebnim načinom usluživanja kupaca koji praktikuje brend, pa je uz poznavanje sastojaka formula i apotekarske tradicije, osposobljen i za savetovanje tretmana i režima nege kože i kose u skladu sa tvojim potrebama.

Kiehl's: sve što niste znali o poznatom skincare brendu

Ukoliko nisi sigurna koji je tvoj tip kože, kao i ako se pitaš koji bi proizvod bio baš pravi za tebe, uvek možeš da se obratiš ljubaznom osoblju i zatražiš besplatnu analizu kože.

Odlike zdrave kože su jaka barijera i visok nivo hidratacije kože. Kiehl’s zato koristi novi dijagnostički uređaj, za proveru zdravlja i stanja kože. On istovremeno meri snagu barijere kože i nivo hidratacije ćelija kože.

Isprobaj proizvod pre kupovine

Znamo koliko može biti težak odabir proizvoda za negu kože, jer za razliku od makeup proizvoda njih ne možeš da testiraš u drogerijama. Pa je ovo još jedan razlog više da posetiš Kiehl’s radnje koje ti pružaju i tu mogućnost, jer upravo je Kiehl’s pionir u konceptu „isprobaj pre kupovine“ i to ga izdvaja od ostalih brendova.

Nakon pomenute analize kože u Kiehl’s radnjama dobićeš komplementarne uzorke preporučenih proizvoda da ih isprobaš kod kuće. Nakon što uvedeš nove Kiehl's formule u svoju dnevnu rutinu nege, potrebno je oko 4 nedelje kako bi postigla željene rezultate. Svaki puta kada kupiš Kiehl’s proizvod, zagarantovan ti je zdraviji izgled kože u 28 dana.

Dermatologist Solutions: napredna ciljana linija nege

Partnerstvom Kiehl’s hemičara i grupe vrhunskih dermatologa i stručnjaka iz oblasti nauke, kreirana je i posebna, napredna ciljana linija nege – Dermatologist Solutions. Mnogi dermatolozi preporučuju ovu liniju kao delotvorno, blago i neinvanzivno rešenje za negu kože ili kao dopunski tretman dermatološkim postupcima koji se sprovode u ordinacijama.

Proizvodi iz ove linije, dolaze u vidu visoko koncentrovanih seruma i krema, koji se koriste kod tretiranja bora, sitnih linija i sivila lica, nedostatka sjaja, gubitka čvrstoće, hiperpigmentacije, nadraženosti i preosetljivosti kože i problema sa teksturom površinskog sloja.

Jedinstveni izgled Kiehl’s prodavnica

Kiehl's: sve što niste znali o poznatom skincare brendu

Samim ulaskom u neki od prijatnih i jedinstvenih Kiehl’s prodavnica, uočićeš tragove 169 godina duge tradicije ovog brenda, uključujući fotografije originalne lokacije glavne prodavnice u Njujorku, kao i porodice osnivača. I sve to zahvaljujući posebnoj zamisli brenda, gde je želja bila da prodavnice podsećaju na klasične apoteke, ulepšane modernim elementima, koje odaju počast počecima brenda, noseći sa sobom duh Njujorka.

Postani i ti verni ljubitelj Kiehl’s proizvoda!

Kao što vidiš razloga da posetiš Kiehl’s radnju, saznaš šta je to što odgovara tvojoj koži i isprobaš proizvode ovog kvalitetnog brenda je i više nego dovoljno.

Ne zaboravi da ispratiš i dodatne akcije brenda, o kojima možeš više da se informišeš na Kiehl’s društvenim mrežama.

Pročitaj još: Adekvatna nega ruku nakon učestalog pranja

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Kiehl ’s Calendula Herbal Extract Toner

  • Kiehl's Cucumber Herbal Alcohol - Free Toner

  • Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

  • Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado

Povezane teme: nega, zaštita kože, leto, dnevna rutina, večernja rutina, nega kože, Kiehl's

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

No makeup makeup look u 6 jednostavnih koraka

Jedan od najpoželjnijih načina šminkanja tokom leta je no makeup makeup look. Međutim, nemoj dozvoliti da te naziv ovog trenda odvede u pogrešnom smer...