Kiehl’sova praznična kolekcija je stigla!

Kiehl’s već dugi niz godina pruža podršku likovnim umetnicima zahvaljujući godišnjim prazničnim kampanjama osmišljenim u saradnji sa ilustratorima širom sveta. Kako bi se nastavila ova dugogodišnja tradicija, Kiehl’s povodom svoje 170. praznične sezone predstavlja proširenu kolekciju svojih najpopularnijih proizvoda za negu kože u razigranom, limitiranom izdanju.

Kiehl’s kolekcija u saradnji sa Merilu For

Ove godine, brend Kiehl’s bira francusku ilustratorku Merilu For, koja je prethodno sarađivala sa brendovima Nike, Apple i Google, a koja se zahvaljujući svojoj posvećenosti, društvenim i etičkim pitanjima pokazala kao savršen saradnik.

Tema: Praznična energija Njujorka

U ovogodišnjem dizajnu Kiehl’sove praznične kolekcije, prikazana je energija Njujorka i legendarna četvrt Ist Vilidž. Ilustracije podsećaju na magično mesto iz snova prepuno raznih jedinstvenih likova u jeku prazničnog slavlja. Kiehl’sova globalna direktorka marketinga Maria Gustafson izjavila je: „Tražili smo umetnički izraz koji će prikazati čaroliju Kiehl’sove Zemlje snova i umetnika koji može izraziti radosno praznično raspoloženje na živopisan i kreativan način. Snažne boje i raznoliki likovi Merilu For su oživeli Kiehl’sov svet i podarili mu jedinstven i razigran duh.” U prikazu autentičnog uličnog slavlja mogu se videti prijatelji, kupci, pa čak i Mr.Bones, kako uživaju u street-food poslasticama na ulicama Njujorka, ukrašavaju izloge i plešu uz nastup muzičke grupe na otvorenom.

Šta se krije iza razigranih ilustracija?

Očekuju te neki od najprodavanijih Kiehl’s proizvoda za negu kože, ukupno 24 proizvoda, među kojima su:

 • Ultra Facial Cream: Najprodavanija Kiehl’sova krema za lice je neizostavna i za ovu prazničnu sezonu – sada ukrašena jedinstvenim likovima i legendama prazničnog perioda! Ova jedinstvena, lagana i negujuća formula dokazano pruža hidrataciju tokom 24h, čak i u najekstremnijim uslovima.
 • Calendula Herbal-Extract Toner: Neka tvoja koža izgleda sveže za praznike pomoću Kiehl’sovog klasika obogaćenog cvetom nevena! Formula ovog tonika bez alkohola sadrži ručno ubrane latice nevena i ekstrakt čička za nežno čišćenje i podmlađivanje svakog tipa kože.
 • Ultimate Strength Hand Salve: Formulisan sa mešavinom ulja avokada, eukaliptusa i sezamovih semenki, ovaj neizostavni zimski favorit deluje na suvoću kože ruku ostavljajući osećaj zaglađene i hidrirane kože. Po prvi put kao deo praznične kolekcije, ovaj proizvod je dostupan u tubi od 200 ml proizvedenoj sa integrisanim kartonom koji ima FSC sertifikat.

 

 

 • Crème de Corps: Omiljen još od osamdesetih godina dvadesetog veka, ovaj klasik je neophodan zahvaljujući osećaju nahranjenosti, punoće i zaglađenosti koji ostavlja na koži. Limitirano izdanje ove kreme će biti dostupno u pakovanju od 400 ml proizvedenom sa integrisanim kartonom koji ima FSC sertifikat.
 • Super Multi-Corrective Cream: Darujte koži mlađi izgled pomoću Kiehl’sove kreme za borbu protiv znakova starenja kojoj najviše verujemo. Ova luksuzna krema svilenkaste teksture ciljano deluje na sedam vidljivih znakova starenja kože.
 • Midnight Recovery Concentrate: Kiehl’s ulje za lice sa esencijalnim i botaničkim uljima obnavlja kožu preko noći kako bi bila glatka i hidrirana do jutra. Ova sanjiva ilustracija je najdraža umetnici Merilu For!

 

Važno je napomenuti da je u skladu sa Future Made Better inicijativom Kiehl’s Advent kalendar ove godine izrađen od 100% materijala koji se može reciklirati. Štaviše, sva praznična izdanja su u potpunosti izrađena od već upotrebljenih recikliranih materijala, što je za svaku pohvalu!

Vrednost paketa: 20.855,00 din.
Maloprodajna cena paketa: 11.200,00 din.

Što se nas tiče, praznično odbrojavanje može da počne! :)

Pročitaj još: Uradi sama: Dubinsko čišćenje lica

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Holiday Limited Edition Ultra Facial Cream

 • Holiday Limited Edition Calendula Herbal-Extract Toner

 • Holiday Limited Edition Ultimate Strength Hand Salve

 • Holiday Limited Edition Creme de Corps Body Lotion

 • Holiday Limited Edition Super Multi-Corrective Cream

 • Holiday Limited Edition Midnight Recovery Concentrate

 • Holiday Limited Edition Clearly Corrective™ Dark Spot Solution

 • Holiday Limited Edition Advent Calendar

Povezane teme: zaštita kože, zimski trendovi, nova godina, osetljiva koža, krema za lice, nega lica, Kiehl's

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Guste trepavice, Jumbo volumen, brzo i jednostavno u dva koraka. Koja nam to inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a?

Koja nam inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a? Da li ste spremni za Jumbo volumen na vašim trepavicama...