L’Oreal Paris predstavlja: Dr Jasmina Lalošević

Dr Jasmina Lalošević, specijalista Evropskog instituta za naučni anti-age u Parizu i ekspert je za negu kože brenda L’Oreal Paris. Dr Lalošević je uvaženi član Svetskog udruženja za anti-age medicinu i Globalhelth Network Lipolysis svetske mreže lekara licenciranih za mezoterapiju i lipolizu, a pored toga ona je redovni internacionalni predavač i edukator na ECAAM u Parizu, AMWC u Monte Karlu.

Na Balkanu je poznata kao prva doktorka sa ovih prostora koja je još 2006. godine počela da primenjuje metodu biostimulacije GF "growth factors" faktorima rasta ćelija iz PRP. Njena specijalistička ordinacije Regenerativna Medicina Dr Lalošević, jedna je od najtraženijih ordinacija u Srbiji. Dr Jasmina Lalošević je prva u ovom delu sveta prisustovala je razmeni iskustava regenerativne medicine na First Inter American Stem Cell Conference na Kubi, 2016. godine i ona već više od dvadeset godina prati najnovije trendove anti-age medicine u svetu, naročito metode podmlađivanja.

L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew kolekcija

Doktorka Jasmina Lalošević je ponosni predstavnik Revitalift Laser Renew linije i brenda L’Oreal Paris.

Proizvodi iz Revitalift Laser Renew kolekcije predstavljaju proizvode koji se koriste u naprednoj nezi protiv starenja kože. Oni sadrže dva izuzetno moćna satojka, u vidu Pro-Xylane TM - patentiranog aktivnog sastojka od L’Oreal-a, formulisanog tako da pomogne u korigovanju bora, jačanju kože i u ponovnom oblikovanju kontura i hijaluronske kiseline koja je poznata po svojim neverovatnim hidrirajućim svojstvima.

L’Oreal Paris predstavlja: Dr Jasmina Lalošević

U velikom rasponu Revitalift proizvoda, koji se kreće od dnevnih i noćnih krema za lice, kreme za područje oko očiju, pa sve do seruma i ampula za lice kao i nege protiv starenja koja sadrži SPF faktor, sigurni smo da se lako pronalazi odgovarajući proizvod.  

L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew serum za lice

Serum za lice trustrokog dejstva smanjiće vidljivost bora, učvrstiće kožu i učiniće površinu kože zaglađenom. Tajna ovog seruma za lice je u njegovoj visokokoncentrovanoj formuli obogaćenom hijaluronskom kiselinom i koncentracijom od 3 % moćnog patentiranog aktivnog sastojka Pro-Xylane TM. Zahvaljujući tome što je ovaj serum obogaćen i nežnim eksfolijatorom, on pomaže i u zaglađivanju kože.

L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew dnevna krema za lice

Koncentrovana formula ove kreme sa trostrukim dejstvom namenjena je svim tipovima kože. Obogaćena je fragmentiranom hijaluronskom kiselinom koja efikasno hidrira, umanjuje bore i učvršćuje kožu. Ipak, najveću posebnost predstavlja efekat koji se može porediti sa tretmanom laserom i mogućnost preoblikovanja kontura lica. Vidljivi rezultati mogu se očekivati već posle 4 nedelje.

L’Oreal Paris predstavlja: Dr Jasmina Lalošević

L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew krema za područje oko očiju

Zahvaljujući ovoj kremi za područje oko očiju, odmah nakon nanošenja koža oko očiju će izgledati zategnutije i osveženo, a nakon 3 nedelje se primećuje da su bore vidljivo smanjene. Dovoljno je samo da se nežno umasira na područje oko očiju ujutru i uveče.

L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew noćna krema za lice

Proces regeneracije kože lica tokom noći moguć je pomoću ove kreme visokokoncentrovane formule, inovativne teksture, koju možeš da koristiš poput maske za lice. Namenjena je svim tipovima kože i uspešno umanjuje bore, poboljšava teksturu kože i obnavlja je. Koža će ujutru izgledati svežije, mekše i sjajnije.

Specijalni tretman za kožu - L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew ampule za lice

Savršen spoj aktivnih sastojaka u jednoj formuli! Glavnu reč ima glikolna kiselina koja važi za standard u nezi kože, a koji koriste dermatolozi. Ona efikasno pomaže u otklanjanju slojeva mrtvih ćelija sa koncentracijom od 10%. Pomoću ovog sedmodnevnog tretmana sa efektom pilinga površinski sloj kože biće obnovljen, ten blistaviji, a sitne bore i tamne fleke ublažene i posvetljene.

L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew SPF 20

L’Oreal Paris predstavlja: Dr Jasmina Lalošević

Revitalift Laser Renew SPF 20 kremu je najbolje nanositi nakon pilinga, na dobro očišćeno lice i vrat. Ova dnevna krema će učiniti da koža bude hidrirana i čvršća, a ton kože ujednačen nakon nanošenja. Formulisana je tako da pomogne u korigovanju bora, jačanju kože i u ponovnom oblikovanju kontura lica. Pored toga, sadrži SPF 20 faktor koji će ublažiti nastanak promena u boji kože koje su izazvane sunčevim zračenjem.

Pročitaj još: Revitalift Loreal kreme: Veliki vodič

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew Serum

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew Day Cream.jpg

  Poručite odmah
 • L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew Precision Eye Cream

  Poručite odmah
 • L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew Anti-Ageing Cream-Mask Night

  Poručite odmah
 • L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew Ampoules 7 Day Cure Peelling Effect

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew SPF 20 Day Cream

  Poručite odmah
 • L'Oreal Revitalift Laser Renew Set

  Poručite odmah

Povezane teme: Loreal Paris, krema za lice, nega lica, hijaluronska kiselina, serum za lice, piling, ampule za lice, piling, nega kože oko očiju, Pro-Xylane, Revitalift Laser Renew

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Podeli radost sa nekim! KIEHL’S X MADE BY RADIO praznična kolekcija je stigla!

Ove godine poseban poklon čeka te iza vrata u Kiehl's radnjama u ograničenom izdanju stiže nam praznična kolekcija, vreme je da počneš sa odbrojavanje...