Najbolji prijatelji tvoje kože: serumi sa hijaluronskom kiselinom i vitaminom C

Kada dođe trenutak da polako ali sigurno grabimo ka onom svima zajedničkom cilju zvanom mladolika i blistava koža, neminovno je da je hidratacija prvi i najvažniji korak koji moramo napraviti. Nikad nije rano da počnemo, a dok je mladolik izgled kože nešto što želimo da ostvarimo na duže staze, moramo se pobrinuti i da usput svom tenu podarimo ujednačenost i blistavost kakvu zaslužuje. Svesni benefita redovnog unosa vitamina C, posežemo za voćkama i suplementima koji ga sadrže u nastojanju da ojačamo imunitet i spavamo mirno znajući da činimo te male stvari za svoje zdravlje. Fleke, neujednačen ten i generalno umoran izgled kože česta su boljka mnogih od nas, a pitamo se koji bi nam to proizvodi i sastojci bili najjači saveznik u borbi protiv njih. Tada je pravi trenutak da u svoju skincare rutinu uključimo serum sa vitaminom C, udobno se zavalimo i posvedočimo svim benefitima koje ovaj vitamin ima po kožu.

Najbolji prijatelji tvoje kože serumi sa hijaluronskom kiselinom i vitaminom C1S druge strane, hijaluronska kiselina supstanca je koju naš organizam sam proizvodi, ali kada se uzme u obzir da s godinama interna „proizvodnja“ jenjava, nadomestiti je spolja je apsolutni imperativ. Primarna funkcija ove kiseline je da našoj koži obezbedi vlažnost koja joj je neophodna za održavanje tonusa i čvrstine, stoga ni u prekomernim količinama nikako ne može da škodi! Zato te sada edukujemo o načinu da duboko prodreš do najzabačenijih kutaka svoje kože i podariš joj negu kakve je i dostojna!

Dupla doza hidratacije

Sa ovom svešću, brend Garnier odlučio je da bude na strani tvoje kože razvivši dva nova seruma sa hijaluronskom kiselinom i vitaminom C. Ova dva seruma prvi su serumi ovog brenda, a ono zbog čega smo sigurni da ćeš ih voleti jeste njihova vegan formula.

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe serum obogaćen je hijaluronskom kiselinom, glicerinom i organskom aloe verom. Hijaluronska kiselina zadužena je za održavanje kolagena i elastičnosti, a njen uticaj na boljitak tonusa i teksture kože naširoko je poznat. Intenzivno hrani kožu, a rezultat su čvrstina i povećan volumen kože.

Glicerin, još jedan moćan sastojak ovog seruma, čudotvoran je za suv i dehidriran tip kože upravo zahvaljujući svojoj intenzivnoj hidratantnoj moći.

Ovaj serum vraća jedrinu licu, a koža deluje elastičnije nakon samo jedne upotrebe. Kao deo tvoje skincare rutine, idealan je za nanošenje ujutru, nakon temeljnog čišćenja lica. Rezultat? Jedra i intenzivno hidrirana koža lica pratiće te u stopu kroz ceo dan!

Vitamin C: kralj vitamina!

Užurbana svakodnevica, neadekvatna ishrana, nedostatak sna i mnogi drugi faktori zaslužni su za umoran i ispijen izgled našeg lica, te je isključivo na nama da se pobrinemo da svom tenu vratimo ujednačenost i blistavost kakva treba da ga krasi. Svesni smo blagotvornog dejstva vitamina C u ishrani, a sada odgovaramo na sl. pitanje: koji su njegovi benefiti kada je nega kože u pitanju?

Kao i hijaluronska kiselina, i vitamin C je zahvaljujući svom moćnom andioksidativnom delovanju ključan  za mladolik izgled kože. Redovno nanošenje seruma će izraženost i definisanost bora i sitnih linija učiniti sve manjom i poboljšati tonus i teksturu kože.

Ipak, primarna funkcija vitamina C u skincare rutini jeste ujednačavanje tena i smanjenje tragova umora, fleka i ostalih pigmentacijskih mrlja. Tu na scenu stupa Garnier Skin Naturals Vitamin C serum!

Za samo šest dana, primetićeš da je tvoj ten ujednačeniji, koža blistavija, a fleke manje vidljive. Obogaćen sa 3.5% čistog vitamina C, nesumnjivo je pravi odgovor za sve koji pokušavaju da izadju na kraj sa pomenutim „neprijateljima“ kože, a nijacinamid u njegovom sastavu idealan je za sve tipove kože, naročito masnu ili mešovitu. Ovaj sastojak delotvoran je u smanjenju prekomernog lučenja sebuma, a vidljivost pega, fleka i ostalih oblika pigmentacije svodi na minimum.

Salicilna kiselina upotpunjava čudesni trio sastojaka Garnier Skin Naturals Vitamin C seruma. Poznata kao moćan saveznik u borbi protiv bubuljica, uklanja mrtve ćelije sa površinskog sloja, ali i prodire u dublje slojeve kože i dodatno pospešuje hidrataciju.

Tandem iz snova

Najbolji prijatelji tvoje kože serumi sa hijaluronskom kiselinom i vitaminom C1Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe serum i Garnier Skin Naturals Vitamin C serum pogodni su i za dnevnu i noćnu upotrebu, a ukoliko se opredeliš da ih koristiš danju ne zaboravi na ono nepisano pravilo kog se moraš pridržavati bez obzira na sve: SPF uvek i svuda! Kroz svoj dan koračaćeš mirnije znajući da je tvojoj koži obezbeđena adektvatna nega i intenzivna hidratacija, a sigurni smo da ćeš obožavati blagotvorna dejstva koji će ovi serumi imati na tvoje lice!

Pročitaj još: Garnier micelarna voda: Idealno sredstvo za čišćenje lica

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Serum

    Poručite odmah
  • Garnier Skin Naturals Vitamin C Serum

    Poručite odmah

Povezane teme: nega, dnevna rutina, večernja rutina, vitamin C, nega lica, Garnier, hijaluronska kiselina, serum za lice, nega kože, hijaluron, hidriranje kože, organska kozmetika, Garnier serum, Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe serum, Garnier Skin Naturals, Garnier Skin Naturals Vitamin C serum

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da prepoznaš puder koji će odgovarati potrebama tvoje kože?

Puder makeup proizvod koji se bira pažljivo, evo kako da izabereš onaj koji odgovra potrebama tvoje kože...