NOVO! SLATKA RUTINA ZA NEGU KOŽE : 3 nova šećerna pilinga za instant glatku i meku kožu lica i usana

3 vrste šećera 100% prirodnog porekla

Ova kolekcija negujućih dubinskih pilinga sastoji se iz tri različita proizvoda zasnovana na spoju tri vrste šećera 100% prirodnog porekla i još jednog sastojka, unikatnog za svaku od te tri varijante.

 

Smooth-Sugars

Možda se pitaš – zašto baš šećerni piling? Odgovor je jednostavan: zahvaljujući svojoj teksturi, šećerni kristali predstavljaju nežne sastojke koji nisu agresivni za delikatnu, osetljivu kožu lica, a istovremeno imaju snažno pročišćavajuće dejstvo. A evo i koje tri vrste šećera sadrži svaki od ova tri pilinga:

- Beli šećer: nalazi se u korenu šećerne repe i njegovi fini, sitni kristali precizno uklanjaju mrtve ćelije sa površine lica

- Žuti šećer: dobija se iz šećerne trske, bogat je vitaminima B5 i B6 i čini kožu mekom

- Braon šećer: sadrži B vitamine, kao i kalcijum i magnezijum koji su ključni za obnavljanje metabolizma ćelija

Loreal-sugar-scrub-masks

SMOOTH SUGAR NOURISH SCRUB – ŠEĆERNI PILING ZA GLATKU I NAHRANJENU KOŽU

(tri vrste šećera + kakaov puter)

 

Kakao-puter-sugar-scrubs

Sastoji se iz tri pomenute vrste šećera koji zajedno sa kakaovim puterom, kokosovim uljem i zrnima kakaa trenutno otkrivaju elastičnu, nahranjenu kožu lica. Dok je kakaov maslac bogat esencijalnim masnim kiselinama koje ublažuju suvoću kože, kokosovo ulje je bogato lipidima i ima svojstvo zaštite površinskog sloja kože, a zrna kakaa su tu da uklone mrtve ćelije kože i tako otkriju znatno mekšu kožu.

SMOOTH SUGAR CLEAR SCRUB – ŠEĆERNI PILING ZA TEMELJNO ČIŠĆENJE LICA

(tri vrste šećera + semenke kivija)

Kivi-semenke-sugar-scrub-Loreal

U ovoj verziji su spoju tri vrste šećera dodata još tri prirodna sastojka koja pomažu u čišćenju lica. Naime, reč je o semenkama kivija koje zaglađuju kožu i na taj način smanjuju vidljivost mitisera, zatim esencijalnom ulju paprene mente koje na umirujući način smanjuje vidljivost nepravilnosti na koži i ulju od limunske trave za savršeno čišćenje kože. Gelasta tekstura ovog pilinga je veoma lagana i zagreva se na koži, pa je samim tim čišćenje intenzivnije, a koža je sveža i glatka.

SMOOTH SUGAR GLOW SCRUB – ŠEĆERNI PILING ZA GLATKU I BLISTAVU KOŽU

(tri vrste šećera + ulje semenki grožđa)

Loreal-sugar-scrubs-ulje-semenki-grozdja

Ovaj piling takođe sadrži beli, plavi i smeđi šećer, ali je ovde ključni sastojak i ulje semenki grožđa obogaćeno vitaminom E koje daje ujednačenu i blistavu kožu. Takođe, u ovoj moćnoj beauty kutijici se nalazi i ulje monoi, još jedan prirodni sastojak koji pomaže hidrataciji kože i štiti njen prirodni sjaj i svežinu, kao i acai prah koji snažno deluje za glatku površinu kože.

Nekoliko smernica za upotrebu

 

sugar-scrubs-loreal-application

Osnovno pravilo za svaki od ova tri šećerna pilinga je da se nanose na čistu i suvu kožu. Nakon toga, pokvasi prste toplom vodom i nežno utrljaj smesu u kožu lica, pritom izbegavajući područje oko očiju. Kada budeš osetila da se šećer rastopio pod tvojim prstima, isperi sve takođe toplom vodom.

Ove šećerne pilinge možeš koristiti tri puta nedeljno za optimalne rezultate.

Ne zaboravi na usne

Kao što je tvom licu potrebna redovna eksfolijacija, tako će ti i tvoje usne biti zahvalne na povremenom pilingu. Stoga, obradovaće te saznanje da sva tri proizvoda možeš koristiti i za negu usana – naročito zimi, kada su sklone sušenju i pucanju.

sugar-scrubs-loreal-lips

Nežnim pokretima vrhovima prstiju nanesi neki od ova tri proizvoda i uradi piling. Na kraju, bitno je da hidriraš svoje usne kako bi ih nahranila i istovremeno zaštitila od svih spoljašnjih štetnih uticaja. Osim toga, uz ovakvu kompletnu negu, tvoj omiljeni ruž će još bolje izgledati i duže se zadržati na tvojim usnama!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'OREAL PARIS SMOOTH SUGAR NOURISH SCRUB – ŠEĆERNI PILING ZA GLATKU I NAHRANJENU KOŽU

    Poručite odmah
  • L'OREAL PARIS SUGAR SCRUB CLEARING – ŠEĆERNI PILING ZA LICE

    Poručite odmah
  • L'OREAL PARIS SUGAR SCRUB GLOW– ŠEĆERNI PILING ZA LICE

    Poručite odmah

Povezane teme: usne, dnevna rutina, maske za lice

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Vruća pitanja sa Enom Lunom i Martinom

Aleksandar Đikić, popularni Điki, Makeup in the City ove nedelje donosi vruća pitanja sa Enom Lunom i Martinom...